Zulte Waregem gaat nog voor Nieuwjaar drie nieuwkomers binnenhalen: "Heb het onderschat"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 8 reacties
Zulte Waregem gaat nog voor Nieuwjaar drie nieuwkomers binnenhalen: "Heb het onderschat"
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft met 4 op 36 een van zijn slechtste resultaten ooit neergezet in de Jupiler Pro League. De maat is vol, zo kan het niet verder. Francky Dury ziet het probleem, de geldbeugel moet open. En snel, want de winterstage komt er snel aan.

Zulte Waregem moet en zal zich versterken. De bouwplannen na de nieuwe VIP-hoektribune zijn on hold gezet, eerst moet er opnieuw geïnvesteerd worden in benen in plaats van in stenen. Dat is de algemene teneur bij Essevee.

Cordier is nu CEO, dus samen met sportief manager/coach Francky Dury kan hij de markt afspeuren op zoek naar versterkingen. Die moeten er snel zijn, want de oefenmeester van Essevee wil de nieuwkomers kunnen inpassen tijdens de volledige loop van de oefenstage.

Drie nieuwkomers

Zulte Waregem maakt zich sterk dat ze dit jaar nog de drie nieuwkomers zullen kunnen voorstellen. Witte rook mag snel verwacht worden in minstens twee van die dossiers. Zowel Meïté als Marcq werden genoemd, maar dat zijn moeilijke dossiers.

Een verdediger, een sterke (verdedigende) middenvelder en een spits met ervaring werden en worden gezocht. "Ik heb onderschat dat Leya Iseka en Saponjic nog zo jong zijn. Ik dacht dat ze bij Marseille en Benfica wel meer ervaring zouden hebben opgedaan, maar dat is niet zo. Ze hebben kwaliteit, dat zeker", besefte Dury het probleem voorin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties