Keert Divock Origi straks niet meer terug naar moederclub Liverpool?

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Keert Divock Origi straks niet meer terug naar moederclub Liverpool?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Divock Origi doet het momenteel prima in de Bundesliga en dus hoort een verlengd verblijf tot de mogelijkheden. Zijn huidige club Wolfsburg wil er immers alles aan doen om onze Rode Duivel langer aan boord te houden. Vraag is of Liverpool wil meewerken aan een definitieve overgang.

De 22-jarige spits wordt door 'The Reds' verhuurd aan de Duitse ex-club van Kevin De Bruyne en in Wolfsburg zijn ze blijkbaar zo tevreden over Origi dat een aankoop tot de mogelijkheden behoort, dat schrijft alvast het doorgaans goed geïnformeerde 'L'Équipe'. Onze landgenoot scoorde tot nu toe 4 keer in 15 matchen.

"De bazen van Liverpool zijn commerciële zakenmensen en geen barmhartige Samaritanen. Divock voelt zich uitstekend bij ons en van dat positieve gegeven willen we graag gebruikmaken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn", vertelt sportief directeur Olaf Rebbe aan 'Kicker'. Divock Origi ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract op Anfield Road, maar in Liverpool is de aanvallende concurrentie moordend.



.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties