En toen viel Teodorczyk uit op training en heeft Anderlecht géén spitsen meer, al is er wel eentje op komst

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
En toen viel Teodorczyk uit op training en heeft Anderlecht géén spitsen meer, al is er wel eentje op komst
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De RSCA-stage in het Spaanse La Manga is nog niet goed en wel uit de startblokken geschoten of er duiken al problemen op: zo moest Lukasz Teodorczyk vandaag de training staken. Dat betekent dat Anderlecht momenteel over geen enkele fitte spits meer beschikt.

De Poolse aanvaller die de voorbije maanden ondermaats presteerde, wees volgens 'Het Laatste Nieuws' naar de heup, maar het is niet duidelijk hoe ernstig de blessure is. Hein Vanhaezebrouck kan nieuw blessureleed in ieder geval missen als kiespijn en al zeker in het aanvallende compartiment. Robert Beric en Hamdi Harbaoui zijn immers al weg en ook van de langdurige geblesseerde Everton-huurling Henry Onyekuru is geen sprake meer.

Met Silvère Ganvoula is er wel een aanvaller op komst. Anderlecht en KV Mechelen hebben immers de huur van de 21-jarige Congolese spits officieel opgezegd, dat valt te lezen op de clubwebsite. Achter de Kazerne vond de ex-aanvaller van Westerlo zijn draai niet en dus keert hij terug naar zijn moederclub. Een nieuwe uitleenbeurt behoort niet tot de mogelijkheden aangezien Ganvoula al voor twee teams uitkwam. Hij zal in La Manga aansluiten bij de A-kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties