Glen De Boeck en zijn Kortrijk doen niet mee aan zotte wintermercato en hebben daar goeie reden voor

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
Glen De Boeck en zijn Kortrijk doen niet mee aan zotte wintermercato en hebben daar goeie reden voor
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk is de enige Belgische club die geen zuiderse stage afwerkt en bovendien is het ook de enige club die niet van plan is om zotte dingen te doen op de (winter)transfermarkt. Dat wist trainer Glen De Boeck te vertellen op een persmoment in het winderige Nieuwpoort.

"De wintermercato zal niet veel brengen voor ons, denk ik. Ik heb daar altijd negatief tegenover gestaan", klinkt het bij Sporza. "Als je veel geld hebt, is het altijd heel makkelijk om de markt op te gaan om dan een situatie die je in de april, mei of juni verkeerd hebt ingeschat om te buigen."

Verwacht dus geen hectische toestanden in Kortrijk: "Ik denk niet dat er bij ons veel zal veranderen. Dat zijn toch de signalen die ik krijg van binnen de club, namelijk dat er weinig budgettaire ruimte is om veranderingen door te voeren. Dat was misschien anders geweest als we maar 18 punten hadden gehad. Dan zou er meer paniek geweest zijn en meer bereidwilligheid om toch nog die versterkingen te halen."

De Boeck roeit met de riemen die hij heeft: "Ik probeer het beste te halen uit het huidige spelersmateriaal en op dit moment lukt dat ook vrij goed. Vertrekkers? Dat denk ik niet. Al mijn spelers liggen nog tot minstens eind dit seizoen onder contract en ik denk dan ook dat die allemaal bij ons zullen blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties