Nieuwe wending in verhaal Batshuayi

Redactie
Nieuwe wending in verhaal Batshuayi
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Praet - Batshuayi - Piqué - Walcott - Carcela - Schweinsteiger - Preud'homme - Preud'homme

Nieuwe wending in verhaal Batshuayi

Na Spaanse interesse en Borussia Dortmund kwam ook West Ham United in de running voor Michy Batshuayi. Tot een transfer komt het voorlopig echter niet.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01

Anderlecht en Club Brugge opnieuw gelinkt aan Alin Tosca

Sommige namen komen vaker in de transfermolen terecht dan andere. En in sommige soapseries is het einde mogelijk nog niet in zicht. Zo ook in die van een verdediger in de belangstelling van Club Brugge én Anderlecht. (Lees meer)


Moeskroen test ex-speler van Standard en STVV

Moeskroen heeft momenteel Pape Abdou Camara op proef. De 26-jarige verdedigende middenvelder voetbalde eerder voor Standard en STVV. Voordien ging hij ook al testen bij Patro Eisden Maasmechelen, de club uit de Eerste Amateurliga waar Danny Boffin coach is.


Geruchten over Aubamayang dikken aan, Dortmund spreekt op Twitter duidelijke taal

Pierre-Emerick Aubamayang zit niet in de selectie voor de wedstrijd van Borussia Dortmund vrijdagavond tegen Hertha Berlijn. De geruchten over een transfer naar Arsenal dikken zo aan. Ook de club laat weten dat hij met zijn hoofd elders zit.


Pas dit weekend valt de beslissing of Preud'homme coach wordt van Bordeaux

Michel Preud'homme vertoefde donderdag in Bordeaux voor onderhandelingen. De Franse club ontsloeg eerder op de dag zijn coach Jocelyn Gourvennec. Volgens Sporza volgt er pas tijdens het komende weekend een bslissing.


Preud'homme niet de enige kandidaat bij Bordeaux

Bordeaux stuurde donderdagvoormiddag coach Jocelyn Gourvennec de laan uit. De Girondins zoeken nu een opvolger, met Michel Preud'homme als topkandidaat. (Lees meer)


Een opvallende wending in de situatie van Mehdi Carcela

Mehdi Carcela raakte eind 2017 op een zijspoor bij Olympiakos. De Belgische Marokkaan werd bij de Griekse landskampioen naar de B-kern gestuurd en mocht uitkijken naar een nieuwe club. Een oplossing tijdens de wintermercato drong zich op. (Lees meer)


OFFICIEEL: Basti Fantasti blijft langer in Amerika voetballen

Bastian Schweinsteiger verlengde zijn contract bij Chicago Fire. Ook in 2018 zal de Duitse middenvelder dus in Amerika voetballen.


UPDATE: Sparta Praag geeft meer nieuws over Stanciu

Het is Stanciu-dag bij Sparta Praag. In afwachting van de officiële bevestiging van zijn komst, tweette de Tsjechische club dat de medische tests van de middenvelder achter de rug zijn.


Na 13 seizoenen Arsenal officieel naar andere club

Theo Walcott heeft nu ook officieel de deur bij Arsenal achter zich dichtgetrokken. De aanvaller verhuist na 13 seizoenen bij The Gunners naar Everton.


Dennis Praet heeft contact gehad met Juventus, zo zegt hij

Dennis Praet werd door de Italiaanse pers nadrukkelijk aan Juventus gelinkt. De middenvelder zou volgens bepaalde kranten zelfs al een akkoord hebben met de Oude Dame. Hij reageert nu zelf op die berichten. (Lees meer)


Verdediger van Barcelona kost nu 500 miljoen euro

Gerard Piqué heeft vandaag zijn contract bij Barcelona verlengd tot 2022. In het nieuwe contract van de Spaanse verdediger staat nu een afkoopsom van maar liefst 500 miljoen euro.


Anderlecht heeft tot vrijdag om te beslissen of ze Niklas Hult willen hebben van Panathinaikos

Panathinaikos heeft geld nodig en wil daarom Niklas Hult verkopen. De Zweed stond al een tijdje op de radar bij paars-wit, maar bij zijn entourage hadden ze nog niets gehoord. Vanuit Griekenland klinkt het nu wel dat er een deadline is gesteld. (Lees meer)


Anderlecht-flop weg bij Sampdoria, maar blijft in Serie A

Benevento heeft Filip Djuricic - die ook een korte, maar onsuccesvolle periode bij Anderlecht kende - voor de rest van het seizoen gehuurd van Sampdoria. De 25-jarige middenvelder kon zich ook in Genua niet doorzetten.


Sparta Praag stuurt officieel bericht over Stanciu de wereld in

Sparta Praag bevestigde dat de deal met Nicolae Stanciu nakende is. De Roemeense spelmaker legt donderdag medische tests af bij de Tsjechische eersteklasser.


Westerlo wil zich versterken met pion van 1B-concurrent Cercle Brugge

Westerlo is van plan om Stephen Buyl te huren van Cercle Brugge. De 25-jarige aanvaller is op overschot bij de Vereniging.


OFFICIEEL: Bordeaux grijpt in, de weg voor Preud'homme ligt open

Bordeaux nam donderdag afscheid van coach Jocelyn Gourvennec. De weg bij de Girondins ligt nu open voor Michel Preud'homme. De Franse eersteklasser laat weten dat de nieuwe coach er snel zal zijn.


Ligt de weg voor een vertrek nu open? 'Anderlecht verlaagt zijn vraagprijs voor Dendoncker fors'
Foto: © photonews

'Anderlecht verlaagt zijn vraagprijs voor Dendoncker fors'

Leander Dendoncker staat deze maand opnieuw in de spotlights. West Ham United hengelt nadrukkelijk naar de Rode Duivel van Anderlecht en haalt mogelijk zijn slag thuis. (Lees meer)


Antwerp dicht bij ex-speler van Anderlecht en Standard

Antwerp wil de komst van David Henen afronden. De 21-jarige ex-speler van Anderlecht en Standard komt nu voor de jeugd van Everton uit.


Kiest Hugo Broos nog voor een buitenlands avontuur?

Hugo Broos werd eind 2017 ontslagen als bondscoach van Kameroen. De oefenmeester is intussen 65 en denkt na over zijn toekomst. (Lees meer)


Moeilijk transferverhaal bij Genk

Ibrahima Seck is binnen, waardoor KRC Genk de aandacht kan verleggen naar een ander transferdoelwit. De komst van Joseph Paintsil blijft een bijzonder moeilijk verhaal. (Lees meer)


Preud'homme kan deze zomer nog steeds bondscoach worden van de Rode Duivels

Michel Preud'homme staat dicht bij een nieuwe uitdaging als trainer. De succescoach is op weg naar de Franse eersteklasser Bordeaux, en stelt al volop zijn technische staf samen. (Lees meer)


Tegenvaller voor Anderlecht: paars-wit lijdt op de transfer van Stanciu finaal een verlies van enkele miljoenen
Foto: © photonews

Anderlecht verliest miljoenen met de transfer van Stanciu

Nicolae Stanciu trekt donderdag naar Tsjechië, waar hij door Sparta Praag aan een medische keuring wordt onderworpen. Als de Roemeense spelverdeler die test doorstaat, kan hij een contract voor 3,5 jaar ondertekenen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties