OFFICIEEL: Club Brugge strikt Kenneth Vermeer, die concurrentie moet aangaan met Rus Gabulov

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 19 reacties
OFFICIEEL: Club Brugge strikt Kenneth Vermeer, die concurrentie moet aangaan met Rus Gabulov
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zoals verwacht, is Kenneth Vermeer de nieuwe doelman van Club Brugge. De 32-jarige Nederlander komt op huurbasis over van de Nederlandse kampioen Feyenoord en moet in Jan Breydel de concurrentie aangaan met de Rus Vladimir Gabulov. Blauw-zwart kon ook een aankoopoptie in de wacht slepen.

Nieuwe doelman nummer twee dus voor Club in deze wintermercato en alweer eentje die al zijn strepen verdiend heeft en de nodige ervaring meebrengt. Vermeer heeft ook een verleden bij Ajax, maar vertrok daar in de zomer van 2014 omdat hij meer speelgelegenheid wilde. Bij Feyenoord was hij momenteel tweede doelman na de Australiër Brad Jones.

Keepers genoeg

Kenneth Vermeer had in De Kuip weinig uitzicht op speelkansen na de winterstop, vandaar zijn keuze voor de leider in de Jupiler Pro League. Al zal hij het ook in Jan Breydel niet in de schoot geworpen krijgen. De 5-voudige international van Oranje moet immers opboksen tegen die andere nieuwe ancien Vladimir Gabulov (34) en dan zijn er ook nog Guillaume Hubert en Ethan Horvath. Laatstgenoemde stuurt wel aan op een uitleenbeurt om speelminuten te vergaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties