"Lang geleden dat ik dat nog gezien heb van Club Brugge, het is zelfs beter dan in het kampioenenjaar"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
"Lang geleden dat ik dat nog gezien heb van Club Brugge, het is zelfs beter dan in het kampioenenjaar"
Foto: © photonews

Club Brugge lijkt dit seizoen niet af te stoppen voor de titel en oogst heel wat ontzag bij vriend en vijand. Ook Leo Van Der Elst, ex-speler van blauw-zwart en presentator van Club TV Live, is serieus onder de indruk van de huidige competitieleider.

"Ik denk dat dit het beste Club Brugge is van de laatste jaren. De manier waarop ze bijvoorbeeld Charleroi hebben uitgeschakeld in de beker was fantastisch, vooral dan die eerste 45 minuten", klinkt het bij 'Play Sports'. "Dat was echt fenomenaal goed voetbal. Het is lang geleden dat ik dat nog gezien heb op Jan Breydel. Het was zelfs beter dan in het kampioenenjaar", stelt de 56-jarige ex-speler van blauw-zwart.

Niks dan uitblinkers

"Ze spelen met die 3-5-2 ook in een ander systeem dan onder Michel Preud'homme. Er is enorm veel druk naar voren, iedereen weet perfect wat hij moet doen en het middenveld is op dit ogenblik fantastisch. Clasie die Nakamba naar de bank verwijst, dat wil toch wel iets zeggen. Hans Vanaken doet het geweldig, Ruud Vormer speelt al heel lang op hoog niveau. Diaby begint ook te scoren, naast hem staat een sterke Wesley én Club beschikt met Cools en Limbombe ook nog eens over twee goeie flanken. En dan is er nog Brandon Mechele. Die jongen doet dat gewoon super, hij is de rust zelve en doet dat heel goed voor zijn jonge leeftijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties