Reactie Dennis Van Wijk kan eerste match bij Malinwa niet winnen en legt de pijnpunten bloot: "Dat blijft allerbelangrijkste"

Dennis Van Wijk kan eerste match bij Malinwa niet winnen en legt de pijnpunten bloot: "Dat blijft allerbelangrijkste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk nam het deze week over bij KV Mechelen, maar in zijn eerste wedstrijd als oefenmeester van geel en rood kon hij niet voor een zege zorgen. De oefenmeester weet waar de problemen zitten. Nu ze nog kunnen oplossen ...

"Na hun afgekeurd doelpunt gingen de kopjes bij ons al naar beneden, daarna hadden we het een kwartiertje moeilijk. We betalen een klein foutje meteen cash en dan weet je dat de pech aan je kant zit. Meteen na rust krijg je dan de 0-2 ook nog binnen", aldus Dennis Van Wijk op zijn persconferentie achteraf.

"Daarna hebben we met een groot hart gestreden in de tweede helft. Dat was bewonderingswaardig. We verliezen voor de zesde keer op rij, zonder te scoren ook. We krijgen een massa kansen, het zit een beetje tegen op het moment."

We gaan het zelf moeten doen

"We gaan leepheid en intelligentie in onze ploeg moeten slijpen. We kregen te slappe goals tegen en zelf scoren we niet. Enkel zo pak je punten, rendement blijft het allerbelangrijkste", ging de oefenmeester van Malinwa verder.

En de oplossing? "Hoe we dat oplossen? Dat zou ik niet weten, het heeft ook een beetje met kwaliteit te maken. We kunnen ze wel vertrouwen inpompen en erop blijven trainen, misschien dat het dan eens in onze richting zal overwaaien. We gaan het zelf moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties