Reactie ? "Mag-ni-fiek" en "Kippenvel": spelers en trainer vol lof over hoe fans Mechelen hun ploeg hart onder riem steken na 0 op 18

? "Mag-ni-fiek" en "Kippenvel": spelers en trainer vol lof over hoe fans Mechelen hun ploeg hart onder riem steken na 0 op 18
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen verloor in eigen huis ook van Moeskroen: 0-2. Aan de fans zal het echter niet gelegen hebben. Die maakten van voor de wedstrijd kabaal als nooit tevoren en bleven hun team de hele match steunen. En na de nederlaag ... Ging het gewoon verder. "Kippenvel."

"Als ik toch nog een compliment moet maken, dan is het voor de fans. Het is echt magnifiek, onvoorstelbaar eigenlijk dat een ploeg zo gesteund wordt als ze helemaal onderaan staat. Daar krijg je koude rillingen van, van deze fans", aldus Dennis Van Wijk na de wedstrijd.

"We hebben de spelers teruggestuurd om ze opnieuw te gaan groeten, ook al waren ze heel erg down. We moesten hen echt nog eens bedanken, dat hadden ze echt wel verdiend. Mag-ni-fiek, echt waar!", was hij vol lof voor de supporters.

"Het is prachtig hoe ze ons blijven steunen", pikte Mats Rits in. "We beseffen dat het voor hen ook erg moeilijk is waar we nu staan. Het is vijftien jaar geleden dat we daar nog stonden en voor hen moet het ook frustrerend zijn."

"We kunnen enkel bedankt zeggen aan hen, omdat ze ons zo zijn blijven steunen. We hebben ook wel het karakter getoond, maar de bal wilde er echt niet in. Ik denk dat we zeven-acht goede mogelijkheden hadden, maar we kunnen opnieuw niet scoren."

Ook vooraf was er al een kippenvelmomentje, dat we hier nog even voor jullie meegeven. Opgelet: het laden van de beelden van beide filmpjes kan even duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties