Vanderhaeghe moedigt supporters aan: "Neem een muntje"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Vanderhaeghe moedigt supporters aan: "Neem een muntje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe staat zondag voor zijn grootste wedstrijd sinds hij bij AA Gent het roer overnam. De oefenmeester heeft nog steeds een waslijst aan geblesseerden, maar blijft optimistisch.

Met Asare -wellicht- en Deiver Machado -zeker- out, is het aan Dylan Bronn om te depanneren op links. "Dat is wat ik Bronn aan de rust op Antwerp ook zei: 'Je speelde al rechtsback, links en rechts centraal in de verdediging, ik ben zeker dat je ook linksback kan staan.'", aldus Vanderhaeghe in Het Laatste Nieuws.

Dylan Bronn is van goudwaarde -Yves Vanderhaeghe

"Aanvallend bracht hij zelfs ook wat bij, met een paar goeie centers. Hij voelt voetbal aan, hij kan elke positie aan. Zo'n jongen is van goudwaarde omdat je hem door zijn polyvalentie overal kan gebruiken."

Zondag kan Gent Club een hak zetten en misschien zelfs de competitie nieuw leven inblazen. "Dat is een uitdaging die we zeker willen aangaan maar ik weet niet of die drie punten het verschil zullen maken."

Neem een muntje, supporters

Gezien de Gentse thuisreputatie zit een zege erin. "We geloven erin want thuis bouwden we toch een sterke reputatie op. Ik hoop dat de supporters allemaal een muntje nemen zondag, zodat ze de spelers negentig minuten luid kunnen aanmoedigen. We zijn aan een goede periode bezig. Ik ga niet zeggen dat we onoverwinnelijk zijn thuis, maar het gevoel zit goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties