OFFICIEEL: Gerard Piqué langer bij Barcelona

Redactie
OFFICIEEL: Gerard Piqué langer bij Barcelona

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ibrahimovic - Fellaini - Piqué - Köteles - Köteles - Musonda - Musonda - Musonda

OFFICIEEL: Gerard Piqué langer bij Barcelona

Gerard Piqué heeft zijn contract bij FC Barcelona verlengd tot midden 2022. De Catalaan is intussen 30 en kind aan huis bij Barça.

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/01

Sturridge trekt naar West Brom

Daniel Sturridge wordt door Liverpool uitgeleend aan West Bromwich Albion. Voorlopig is het nog niet duidelijk of er een aankoopoptie is opgenomen, maar waarschijnlijk wel.


Charly Musonda Junior wordt door Chelsea uitgeleend aan Celtic

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Lang zag het er naar uit dat Charly Musonda terug naar Spanje zou trekken, maar Chelsea vond een ander oplossing. Musonda werd vandaag officieel voorgesteld in Schotland. (Lees meer)


Alexander Scholz is de nieuwe verdediger van Club Brugge

Alexander Scholz komt ook nog de defensie van Club Brugge versterken. Dat betekent ook dat van Zinho Vanheusden geen sprake meer is. Want met Matej Mitrovic en Scholz erbij is Club voldoende gewapend. De Deen is alvast bijzonder enthousiast. (Lees meer)


OFFICIEEL: Club Brugge gaat shoppen bij Standard
Foto: © photonews

Club Brugge gaat shoppen bij Standard

De overgang waar al enkele dagen sprake van was, is nu ook een feit. Club Brugge en Standard bereikten maandagavond een akkoord over Alexander Scholz. (Lees meer)


KV Mechelen plooit niet in het dossier Bandé

Ajax wilde Hassane Bandé vroeger naar Amsterdam halen en ook de speler zette zijn zinnen op een vervroegd vertrek. Maar KV Mechelen laat de aanvaller nog niet tijdens de winter gaan.


OFFICIEEL: Lokeren haalt ex-middenvelder van Anderlecht binnen

Sporting Lokeren haalt Lukas Marecek (ex-Anderlecht) voor 3,5 jaar naar Daknam. Sparta Praag bevestigde maandagavond het vertrek van de middenvelder richting het Waasland, waarna ook de Belgische eersteklasser met het nieuws uitpakte.


Club Brugge leent talentvolle middenvelder voor zes maanden uit

Met Dennis van Vaerenbergh (19) en Jellert van Landschoot (20) leende Club Brugge vorige zomer twee jonkies uit aan de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Ook nu gaat een talent van blauw-zwart zijn geluk beproeven in de Jupiler League. (Lees meer)


W-Beveren-voorzitter reageert op de transferplannen van Anderlecht met Morioka

Sofiane Hanni is op weg naar Spartak Moskou. Als vervanger wil paars-wit Ryota Morioka wegplukken bij Waasland-Beveren. Voorzitter van de Leeuwen Dirk Huyck reageerde inmiddels op de Brusselse interesse. (Lees meer)


'Club Brugge en Standard trokken aan de mouw van Zinho Vanheusden, die heeft nu zijn keuze gemaakt'
Foto: © photonews

'Zinho Vanheusden heeft zijn keuze gemaakt'

Vorige week raakte bekend dat Zinho Vanheusden door Inter tijdelijk elders wordt gestald. Een terugkeer naar België is in de maak voor de Belgische belofteninternational. (Lees meer)


Adrien Trebel helder over zijn toekomst

Adrien Trebel werd aan verschillende Franse eersteklassers gelinkt, maar bevestigde zondagavond dat hij ook na januari nog bij Anderlecht zal voetballen.


Mourinho laat zich uit over de toekomst van Fellaini

José Mourinho reageerde op de transfergeruchten rond Marouane Fellaini. The Special One benadrukte dat alle partijen samen verder willen. "Maar of we ook tot een akkoord komen? Dat weet ik niet." Big Fella heeft een aflopend contract bij Man United.


KRC Genk en doelman Köteles gaan na meer dan acht jaar uit elkaar

Enkele weken geleden besloten KRC Genk en Yoni Buyens de samenwerking stop te zetten. Intussen deden de Limburgers hetzelfde met doelman Laszlo Köteles. (Lees meer)


Charly Musonda Jr. is al elders gespot

Chelsea zette enkele weken geleden het licht op groen voor een uitleenbeurt van Charly Musonda Junior. In de laatste dagen van de wintermercato raakt het dossier van de beloftevolle middenvelder in een stroomversnelling. (Lees meer)


Hanni nu echt op weg naar Spartak Moskou, Morioka moet zijn vervanger worden bij Anderlecht

Sofiane Hanni, gisteren nog dé man bij Anderlecht, lijkt met zijn hattrick zijn laatste kunststukje geflikt te hebben bij Anderlecht. De Algerijnse middenvelder legt momenteel zijn medische testen af in Rome, om daarna bij Spartak Moskou te tekenen. (Lees meer)


Club Brugge haalt Kroatisch international Matej Mitrovic naar Jan Breydel

Club Brugge is erg bedrijvig op de wintermercato. Na Krépin Diatta, Ivan Tomecak, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer, mag blauw-zwart nu al zijn vijfde versterking verwelkomen. Matej Mitrovic wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Besiktas mét aankoopoptie. (Lees meer)


Uitleenbeurt voor Musonda Jr. bijna rond

Het ziet ernaar uit dat Celtic Glasgow aan het langste eind zal trekken in de strijd om Charly Musonda Junior. Volgens de BBC gaan de Schotten de Belgische belofteninternational voor anderhalf jaar huren van Chelsea.


Verandert Ibrahimovic nog van club?

Volgens ESPN is Los Angeles Galaxy van plan om Zlatan Ibrahimovic weg te kopen bij Manchester United. Ibracadabra heeft zijn voorkeur voor de MLS nooit weggestoken.


Contract Köteles ontbonden

KRC Genk heeft het contract van Laszlo Köteles ontbonden. Dat deden de Limburgers eerder al met de verbintenis van Yoni Buyens.


Geruchten over een vertrek bij Anderlecht worden hardnekkiger

Het ziet ernaar uit dat Sofiane Hanni Anderlecht zal verlaten met een hattrick in zijn bagage. Een transfer van de Algerijnse spelmaker is namelijk in de maak. (Lees meer)


STVV wil zich versterken met een spits van grootmacht Arsenal

Dankzij een punt in de Genkse Luminus Arena bekleedt STVV nog steeds de zesde plaats in de stand. De Kanaries maken nog altijd kans op PO1, en gaan zich ook versterken. (Lees meer)


Scherpe taal van KV Mechelen-trainer Van Wijk kwam hard aan bij ruwe diamant Bandé

KV Mechelen verloor vrijdagavond zijn eerste wedstrijd onder Dennis van Wijk. Na het 0-2-verlies tegen Moeskroen was de nieuwe coach scherp over de ruwe diamant Hassane Bandé. (Lees meer)


'KRC Genk slaat nog eens toe op de transfermarkt en staat dicht bij een tweede nieuwkomer'
Foto: © photonews

'KRC Genk staat dicht bij een tweede nieuwkomer'

KRC Genk deed met de komst van verdedigende middenvelder Ibrahima Seck tot dusver één wintertransfer. Daar komt mogelijk nog verandering in. (Lees meer)


Anderlecht denkt aan Jonathan Bamba van Saint-Etienne

Gaat Anderlecht weer zaken doen met Saint-Etienne in de laatste rechte lijn van de wintermercato? De kans bestaat immers dat ze een andere aanvaller bij de club gaan weghalen. (Lees meer)


Ecuadoriaanse middenvelder op weg naar Lokeren

Lokeren zou zich eerstdaags versterken met Lukas Marecek (ex-Anderlecht) en daar zal het niet bij blijven. Uit Ecuador komen berichten dat José Francisco Cevallos, een 23-jarige aanvallende middenvelder van LDU Quito, onderweg is naar het Waasland.

Hij is één van de sterkhouders bij zijn huidige club, waar hij 37 keer scoorde in 183 wedstrijden. "Cevallos verlaat onze club op goede voet en vertrekt naar België. Financieel een goede zaak, maar op sportief vlak zullen we hem missen", liet sportief directeur Santiago Jácome optekenen in de lokale pers.



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties