Ivan Leko zet spelers op scherp voor vurige bekerclash: "Ook in de beker tonen dat we de beste ploeg zijn"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
Ivan Leko zet spelers op scherp voor vurige bekerclash: "Ook in de beker tonen dat we de beste ploeg zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verliezen, doet altijd pijn, maar nog nét iets meer bij een echte winnaar als Ivan Leko. De Kroatische trainer van Club Brugge hoopt dan ook dat zijn team morgen in de halve finale van de beker tegen Standard die zure nederlaag tegen AA Gent doorspoelt. Hij wil opnieuw een dominant blauw-zwart zien.

"De trainingen zijn zoals altijd rustig verlopen. We hebben een goeie analyse gemaakt van onze laatste match. Het was een moeilijke wedstrijd in Gent. We hebben verloren en dat moeten wij gewoon accepteren. We weten ook waarom we verloren hebben. We zitten nu in een reeks van een match om de drie à vier dagen en dan is het belangrijk om de focus en concentratie van de spelers zo snel mogelijk te verleggen naar de volgende match."

Op elan doorgaan

Leko wil maar wat graag de dubbel, de Croky Cup is voor Club zogezegd de Champions League: "De beker is superbelangrijk. Het is een mooie competitie en tot nu toe hebben we tegen tegen Roeselare, Zulte Waregem en Charleroi drie heel goeie matchen gespeeld. Ik wil absoluut op hetzelfde elan doorgaan. We willen met veel lef en vertrouwen tonen dat we ook in de beker de beste ploeg zijn."

De trainer van blauw-zwart had het ook nog even kort over de nieuwkomers Scholz en Mitrovic: "Hun komst was echt nodig omdat we pech hebben met Saulo Decarli en Benoît Poulain. Zij zijn niet fit. Met Matej en 'Alex' hebben we er twee spelers bij met kwaliteit en genoeg ervaring. Met het oog op voldoende concurrentie is het belangrijk dat zij onze rangen komen versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties