Engels-killer naar Newcastle

Redactie
Engels-killer naar Newcastle
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Courtois - Ibrahimovic - Refaelov - Refaelov - Özil - Benteke - Batshuayi - Batshuayi

Engels-killer naar Newcastle

Islam Slimani, die in de Champions Leauge met een vuile overtreding Bjorn Engels ooit blesseerde, trekt hoogstwaarschijnlijk naar Newcastle. Hij komt bij Leicester amper aan de bak.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/01

Lazar Markovic wordt door Anderlecht gehuurd van Liverpool

Anderlecht heeft dan toch nog een aanvaller kunnen strikken, al is het wel geen centrumspits. Lazar Markovic wordt voor zes maanden gehuurd van Liverpool. Hij lijkt wel meer voor de rechterflank te komen... (Lees meer)


Ex-OHL'er trekt naar Rusland

John Bostock, ex-OHL en Antwerp, verlaat het Franse Lens en gaat voor het Turkse Bursaspor spelen.


Ook Moeskroen haalt nog twee nieuwe spelers binnen

Ook op Le Canonnier beweegt er nog een en ander. Moeskroen haalt met Clément Petit en Mario Jelavic (ex-Bochum) nog twee versterkingen. Vooral de transfer van de 24-jarige Kroatische aanvaller springt in het oog. Petit (20) komt dan weer over van Anderlecht en keert terug naar het oude nest.


Mangala (ex-Standard) trekt naar Everton

Eliaquim Mangala verlaat Manchester City op uitleenbasis voor Everton. De 26-jarige Franse centrale verdediger moest door de komst van Aymeric Laporte op niet al te veel speelgelegenheid meer rekenen bij de ploeg van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany. Mangala kwam in het verleden nog uit voor Standard en FC Porto.


Tubeke haalt spits bij Roeselare

Tubeke heeft nog een aanvaller binnengehaald. Sawaneh Ibou, ex-OHL, en dit seizoen aan de slag bij Roeselare, heeft zonet zijn contract in het Leburton-stadion getekend. Hij wordt aangetrokken tot het einde van het seizoen met optie op een bijkomend jaar.


Opmerkelijke naam valt bij Anderlecht...: Okaka

Voorlopig willen we er nog niet te veel aandacht aan besteden, maar toch opmerkelijk, want de naam van Stefano Okaka wordt in verband gebracht met Anderlecht. Door de moeilijkheid met de deal rond Aleksandar Mitrovic worden er opties gezocht. En laat nu ene Mogi Bayat goeie contacten hebben met Watford, de club van Okaka.


Lokeren slaakt zucht van opluchting: na veel papierwerk heeft het dan toch zijn grote transfertarget beet

Sporting Lokeren heeft in de laatste uren van de transferperiode nog een mooie slag geslagen. Het haalt - niet geheel verrassend aangezien het al in de pijplijn zat - José Francisco Cevallos Enriquez aan boord. Op Daknam zijn ze opgelucht dat het complexe papierwerk tijdig afgehandeld is geraakt. (Lees meer)


Antwerp kondigt aan op zijn webstek: "Nog meer transfernieuws"
Foto: © photonews

Antwerp kondigt aan op zijn webstek: "Nog meer transfernieuws"

Antwerp haalde op transfer deadline day een paar belangrijke aanwinsten binnen, maar ook aan uitgaande zijde werd er nog een transfer gedaan. (Lees meer)


In kannen en kruiken: Charleroi heeft zijn vervanger voor Lukebakio beet

Dodi Lukebakio liet bij Charleroi mooie dingen zien de voorbije maanden en dus is zijn vertrek naar Watford een aderlating. Niet getreurd echter want Felice Mazzu krijgt al een vervanger aangereikt: Willy Semedo. (Lees meer)


STVV heeft de transfer van Chuba Akpom van Arsenal afgerond

De Engelse aanvaller Chuba Akpom tekende vandaag een contract op Stayen tot het einde van dit seizoen. De 22-jarige Akpom komt over van Arsenal waar hij sinds zijn jeugd voetbalt. (Lees meer)


Ex-sterkhouder Waasland-Beveren slaat zijn tenten op in Griekenland

Thibault Moulin verlaat het Poolse Legia Warschau en kiest voor een avontuur bij het Griekse PAOK. De Franse middenvelder zette zijn krabbel onder een contract voor drie jaar. Moulin (28) kennen we beter als ex-speler van Waasland-Beveren. Na een sterk seizoen 2015-2016 op de Freethiel werd hij uitdrukkelijk gelinkt aan Club Brugge.


'Benteke ziet concurrent komen'

Crystal Palace is in volle strijd voor het behoud en wil zich gevoelig versterken. Het heeft ondertussen een nieuwkomer binnengehaald. (Lees meer)


Cercle Brugge haalt ex-Standard-speler op

Elderson Echiejile wordt door Cercle Brugge tot het einde van het seizoen gehuurd. De Nigeriaanse verdediger was de eerste helft van het seizoen aan de slag bij het Turkse Sivasspor, maar zal voortaan te bewonderen zijn in het Jan Breydelstadion. De 30-jarige Echiejile brengt een pak ervaring mee.


Georgis Koutroubis is de nieuwe verdediger van Standard

Na Vanheusden en Cimirot heeft Standard nog eens toegeslagen op de transfermarkt. De Rouches haalden de ervaren Griekse verdediger Georgios Koutroubis binnen. (Lees meer)


AA Gent stalt verdediger bij Westerlo in 1B

AA Gent heeft nog wat spelers van de hand gedaan. Zoals gisteren al aangekondigd neemt het tijdelijk afscheid van Lior Inbrum. De 22-jarige flankaanvaller gaat aan de slag bij FC Ashdod in zijn thuisland Israël. Ook centrale verdediger Noël Soumah verlaat de Ghelamco Arena, hij trekt op huurbasis naar Westerlo in 1B.


OFFICIEEL: Club Brugge mag Lestienne vergeten, die heeft net getekend in Spanje
Foto: © photonews

Maxime Lestienne trekt naar het Spaanse Malaga

Maxime Lestienne heeft eerder op de dag zijn contract bij het Russische Rubin Kazan verbroken. En daar zat een reden achter, want enkele uren later had hij al een nieuwe club gevonden. (Lees meer)


Fransman Giroud lost Batshuayi af bij Chelsea

Michy Batshuayi naar Borussia Dortmund en in één beweging Olivier Giroud naar Chelsea. De 31-jarige Franse targetspits komt over van de Londense aartsrivaal Arsenal. 'The Blues' pakken via hun Twitterkanaal alvast fier uit met hun nieuwe spits. Die zal op Stamford Bridge met het rugnummer 18 spelen, hij tekende - al dan niet toevallig - ook voor 18 maanden.


Sébastien Siani trekt van KV Oostende naar Antwerp

Antwerp heeft zich deze winter al danig versterkt op de transfermarkt, maar het wilde ook op transfer deadline day nog eens goed los gaan. Na Susic van Genk heeft het nu zijn tweede extra aanwinst beet. (Lees meer)


OFFICIEEL: Racing Genk kaapt flankaanvaller weg bij Standard

Racing Genk en Standard hebben nog zaakjes gedaan op de slotdag van de wintermercato. Zo kapen de Limburgers Dieumerci Ndongala weg uit Luik. (Lees meer)


De driehoek is rond, Michy Batshuayi krijgt de transfer die hij misschien wel nodig had

Transfer Deadline Day, of zoals Arsenalfans het noemen: woensdag. Het is een van de oudste grapjes omtrent de laatste dag van een wintermercato. Maar niet deze winter. (Lees meer)


Wereld op zijn kop? KV Mechelen haalt 9e(!) wintertransfer binnen met huurling van club uit ... 1B
Foto: © photonews

Wereld op zijn kop? KV Mechelen haalt 9e(!) wintertransfer binnen en met huurling van club uit ... 1B

KV Mechelen wil koste wat het kost de degradatie vermijden dit seizoen en rekent daartoe op flink wat nieuwkomers. Het heeft nu ook zijn negende aanwinst beet. (Lees meer)


Refaelov niet naar Standard? Andere ploeg uit play-off 1 schiet mogelijk ter hulp

Club Brugge rondde maandagavond de komst van Alexander Scholz af, maar de deal in omgekeerde richting voor Lior Refaelov kwam er niet. Maar het wil nog niet zeggen dat het einde verhaal is. (Lees meer)


Spartak Moskou en Anderlecht zijn eruit over Sofiane Hanni

Geen Burnley, geen andere geïnteresseerde meer: Sofiane Hanni gaat naar Spartak Moskou. De deal is nu ook officieel rond en Anderlecht ontvangt een goeie 8 miljoen euro, inclusief bonussen. (Lees meer)


Louis Verstraete trekt naar Waasland-Beveren

Bij AA Gent loopt heel wat jong talent rond, maar er is niet altijd speelgelegenheid voor iedereen. Zeker na het mislopen van Europees voetbal dit seizoen. (Lees meer)


Aleksandar Mitrovic is de nieuwe spits van Anderlecht

Anderlecht heeft zijn nieuwe spits beet. Zoals aangekondigd wordt dat Aleksandar Mitrovic. De aanvaller komt vanavond in Neerpede zijn huurcontract voor zes maanden tekenen. En wat met Lukasz Teodorczyk? (Lees meer)


Oostende haalt vervanger Siani bij Moeskroen

Belgisch jeugdinternational Aristote Nkaka zal Siani vervangen bij Moeskroen. Volgens onze informatie is de transfer op enkele punten en komma's na afgerond.


Lazar Markovic leek op weg naar Swansea, maar Wolfsburg moeit zich

Op de valreep lijkt er dan toch nog een wijziging te komen in de transferplannen van Liverpool. Speler op overschot Lazar Markovic leek naar Swansea te gaan, maar er zijn kapers op de kust. (Lees meer)


Beelden van Slimani in Newcastle

De transfer van Slimani naar Newcastle is bijna rond. Er zijn beelden opgedoken van de aanvaller die landt op de luchthaven van Newcastle.


Zoals aangekondigd: KV Kortrijk heeft verdediger beet

Zoals we deze voormiddag al aankondigden, heeft Erik Palmer-Brown een contract getekend bij KV Kortrijk. Dat heeft de ploeg nu ook bevestigd.


Zusterstrijd in de maak: PSG haalt zus van Noorse superster van Lyon binnen

Ook in het vrouwenvoetbal flink wat wintertransfers op Transfer Deadline Day. Daarbij ook een opmerkelijke van PSG. (Lees meer)


Mehmedi wordt de nieuwste concurrent van Origi

Wolfsburg was nog steeds op zoek naar versterking en rondde al een mooie transfer af. De Zwitser Admir Mehmedi komt over van Bayer Leverkusen. (Lees meer)


Samir Nasri verbreekt zijn contract

Samir Nasri heeft zijn contract bij Antalyaspor verbroken. Mogelijk maakt hij nu een transfer naar de Serie A.


Done Deal: Antwerp haalt 24e(!) versterking binnen bij concurrent voor play-off 1
Foto: © photonews

Antwerp heeft Tino-Sven Susic beet van Racing Genk

Antwerp heeft er opnieuw een transfer bij. Nummer 24 is het al, en het is een middenvelder met heel wat talent. (Lees meer)


Ex-speler Standard trekt naar ... Willem II

Eyong Enoh zat na zijn episode bij Standard al sinds juli zonder club. De middenvelder kan nu een contract tekenen bij Willem II.


Zenit leent aanvaller uit een reeksgenoot

Zenit Sint-Petersbourg heeft zijn aanvaller Artem Dzyuba op huurbasis laten vertrekken naar Arsenal Tula. Dat heeft de ex-club van Witsel en Lombaerts zelf bekendgemaakt.


Beloftevolle transfer van Promes valt in het water

Quincy Promes leek van Spartak Moskou op weg naar Southampton, maar de deal gaat nu uiteindelijk volgens Talksport niet door.


Vreemd: Ex-Anderlechtspits niet naar Turkije omdat ... het vliegtuig te traag is

Stefano Okaka was op weg naar Galatasaray, maar die deal lijkt er volgens de Italiaanse pers dan toch niet te komen. Reden? Hij zal niet op tijd in Turkije raken met het vliegtuig.


UPDATE: Nieuwe kaper op de kust voor Dendoncker, Anderlecht legt eerste bod naast zich neer
Foto: © photonews

UPDATE: Nieuwe kaper op de kust voor Dendoncker, Anderlecht legt eerste bod naast zich neer

Leander Dendoncker aast op een transfer, zoveel is duidelijk. Maar de prijs die op zijn hoofd is geplakt, is hoog. En dus is het afwachten wat er op 31 januari nog gaat gebeuren. (Lees meer)


Anderlecht haalt Antonio Milic van Oostende binnen

Anderlecht gaat op de laatste transferdag nog serieus uitpakken. Het wordt een bedrijvigheid zoals nooit gezien op Neerpede vandaag. Terwijl Mitrovic met het vliegtuig op weg is vanuit Newcastle naar België is er ook eentje op weg van Oostende naar Neerpede. (Lees meer)


Ex-OHLspelmaker op weg naar Turkije

John Bostock is op weg naar Bursaspor. Dat melden alvast Turkse bronnen. De gewezen spelmaker van OH Leuven zit momenteel bij Lens.


Ex-OHLspelmaker op weg naar Turkije

John Bostock is op weg naar Bursaspor. De gewezen spelmaker van OH Leuven komt over van Lens en de deal is in kannen en kruiken.


Vitesse-speler heeft nieuwe club gevonden

Milot Rashica heeft een nieuwe club gevonden. De 21-jarige verlaat Vitesse Arnhem en de Kosovaar trekt naar Werder Bremen.


Ndongala lijkt alweer transfer te versieren binnen de Jupiler Pro League
Foto: Photonews

Racing Genk staat klaar voor Dieumerci Ndongala

Sinds zijn transfer van Charleroi naar AA Gent is Dieumerci Ndongala bezig aan een tocht door het donker, zo zou Thor het zeggen. Hij lijkt op weg naar nóg een nieuwe G5-club. (Lees meer)


Riyad Mathrez kan naar Manchester City

Na de blessure van Leroy Sané schakelde Manchester City een versnelling hoger in de hoop om tijdig een waardige vervanger te vinden. Die lijkt er nu ook te komen. (Lees meer)


In kannen en kruiken: Arsenal heeft beet

Transfer Deadline Day, of zoals Arsenalfans het noemen: woensdag. Het is een van de oudste grapjes omtrent de laatste dag van een wintermercato. Maar niet deze winter. (Lees meer)


Michy Batshuayi legt medische testen af

In de loop van de dag tekent Michy Batshuayi zijn contract bij Dortmund, zoveel is zeker. Zeker nu op sociale media een opmerkelijke foto circuleert. (Lees meer)


Oplossing gevonden voor overbodige middenvelder Essevee

Ben Reichert trekt op huurbasis van Zulte Waregem naar Hapoel Acre. Dat weet alvast La Dernière Heure. Bij Essevee raakte Reichert dit seizoen aan geen speelminuten.


OFFICIEEL: Red Flame van Genk naar PSG

Ze maakte de voorbije seizoenen de nodige indruk bij de Red Flames, Standard en KRC Genk en trekt nu naar het buitenland. (Lees meer)


'Bolingi niet naar Anderlecht, maar naar deze club'

Jonathan Bolingi schermde deze week met interesse van Anderlecht en werd daarvoor door coach Mircea Rednic op de bank gezet in en tegen KV Mechelen.

Nu zou de aanvaller volgens La Capitale naar het Engelse Reading kunnen, een club uit de Premiership - de Engelse tweedeklasse.


Krohn-Dehli heeft een nieuwe ploeg

Michael Krohn-Dehli heeft zijn transfer beet. De ervaren Deense international heeft Sevilla verlaten en tekende voor anderhalf jaar bij Deportivo La Coruna.


Haalt Arsenal ook middenvelder terug?

Alex Song traint momenteel mee bij Arsenal. De middenvelder mag Rubin Kazan verlaten en zou dus opnieuw naar The Gunners kunnen komen. Tussen 2005 en 2012 speelde hij al bij Arsenal.


Tottenham-Belgen krijgen er grote naam bij

Lucas Moura is nu echt van Tottenham. De Braziliaanse winger komt bij PSG door de zware concurrentie niet meer aan de bak en trekt nu naar het team van Alderweireld, Vertonghen en Dembélé. Hij heeft zijn medische testen al afgelegd en werd intussen al fier voorgesteld op de Twitterpagina van 'The Spurs'.


BREAKING: Anderlecht heeft akkoord om ex-spits terug te halen, aanvaller al onderweg naar België
Foto: © photonews

BREAKING: Anderlecht heeft akkoord om ex-spits terug te halen, aanvaller al onderweg naar België

Er zit een topdeal aan te komen voor Anderlecht. En dus kunnen ze bij paars-wit eindelijk terug rekenen op een goalgetter. (Lees meer)


Sparta haalt keeper op in Duitsland

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met 1. FSV Mainz 05 over de huur van Jannik Huth. De 23-jarige keeper komt de rest van het seizoen uit in het keepersshirt van de Kasteelclub.


Japanse topper trekt van Inter naar Turkije

Yuto Nagatomo lijkt de overstap te maken van Inter Milaan naar Galatasaray. De Japanner zat zeven jaar bij Inter, maar zou nu uitgeleend worden.


Ajax laat rechtsachter gaan

Ajax verhuurt Deyovaisio Zeefuik aan Groningen. De verhuur van de rechtsback is per direct en loopt tot en met 30 juni 2018. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2019 onder contract bij Ajax.


Fischer heeft opnieuw nieuwe club

Viktor Fischer is na een half jaar alweer weg bij 1. FSV Mainz. Hij kon er geen potten breken. Het voormalige Ajax-talent tekende bij Kopenhagen een contract voor vijf jaar.


Opmerkelijk: Eupen laat opnieuw speler vertrekken

Na onder meer Fadlalla is Eupen nu ook Akram Afif kwijt. Hij trekt ook opnieuw naar Al-Sadd, zijn Qatarese moederclub.


Versterking op komst voor Dries Mertens? 'Vandaag nog deal'

Napoli en Davy Klaassen? Dat gaat er vandaag nog komen. Als we Gazzetta dello Sport mogen geloven dan toch zou een deal nakend zijn met Everton.


Alessandro Albanese trekt naar Eintracht Francfort

Een voormalig jeugdproduct van Standard heeft zijn derde transfer op enkele jaren tijd beet. Hij trok eerst van Porto naar Hoffenheim, maar trekt na twee jaar ook daar de deur achter zich dicht. (Lees meer)


Musona mag naar verluidt absoluut niet weg

Uit de kranten vernamen we dat Knowledge Musona en Antonio Milic op het lijstje van Anderlecht zouden staan. Toch lijkt de haalbaarheid van alvast één van die transfers quasi onbestaande. (Lees meer)


'Lord' Bendtner kan opnieuw transfer versieren

Nicklas Bendtner, of, eerbiediger, 'Lord' Bendtner, zou zijn team Rosenborg nog kunnen verlaten voor Bordeaux deze winterperiode. Bendtner gold als een groot talent bij Arsenal, maar dat kwam er nooit helemaal uit.


Franse flop mag gratis weg bij Arsenal

Mathieu Debuchy had zich zijn grote transfer naar Arsenal wellicht anders voorgesteld. Hij mag maar af en toe opdraven en zou gewoon gratis weg mogen. Saint-Étienne ligt op de loer.


Everton leent talent uit aan Sevilla

Sandro Ramirez trekt op huurbasis van Everton naar Sevilla. Dat hebben beide clubs laten weten, al moeten er nog medische testen gebeuren.


OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt Bruggeling en heeft eerste versterking van TDD beet
Foto: © photonews

Verburgh op huurbasis naar Waasland-Beveren

Hou Waasland-Beveren in het oog op deze deadlinedag. De Waaslanders pakten al uit met de allereerste officiële transfer van Transfer Deadline Day in België. (Lees meer)


Cevallos strijkt normaal gezien vrijdag neer in Lokeren

Sporting Lokeren mag zich opmaken voor wat fluwelen Zuid-Amerikaanse baltoetsen. Één van de grootste Ecuadoraanse talenten is immers op weg naar Daknam. (Lees meer)


OFFICIEEL: Westerlo leent talentvolle aanvaller uit

Westerlo heeft bekendgemaakt dat de 22-jarige aanvaller Gillian Vaesen op uitleenbasis het seizoen zal volmaken bij Hoogstraten in de tweede amateurklasse.


Ibrahimovic bijna weg

Zlatan Ibrahimovic zou volgens L'Equipe een persoonlijk akkoord hebben met LA Galaxy. Hij heeft zijn liefde voor de Amerikaanse competitie nooit onder stoelen of banken gestoken en er zou nog een deal mogelijk zijn op Transfer Deadline Day.


'Thibaut Courtois heeft clubs voor het uitkiezen, maar deze topclub wil erg ver gaan en speler betrekken in deal'

Bij Chelsea zullen ze zich waarschijnlijk wel even voor het hoofd slaan. Als ze Thibaut Courtois in december gewoon gegeven hadden wat hij wou, zou zijn handtekening nu al onder een nieuw contract staan. Maar nu is het afwachten... (Lees meer)


Ex-speler Essevee heeft nieuwe club

Jonathan Delaplace - ex-speler van Zulte Waregem - heeft een nieuwe club binnen Frankrijk. Hij trekt van Caen naar Lorient.


'KV Mechelen speurt nog naar rechtsachter en komt bij oude bekende Van Wijk uit'

KV Mechelen trekt volgens Gazet van Antwerpen aan de mouw van Mamadou Bagayoko. De speler van OH Leuven kent Dennis Van Wijk nog en Malinwa speurt naar een rechtsachter.


Anderlecht en Charleroi blijven onder één hoedje spelen, Zebra's willen flankspeler

De vervanger voor Lukebakio lijkt bekend

Om Anderlecht toe te staan Morioka aan te trekken, verkocht Charleroi Lukebakio, waar paars-wit nog een doorverkoopclausule op had. Nu krijgt Charleroi wellicht compensatie. (Lees meer)


Blind kan naar Serie A

Het avontuur van Daley Blind bij Manchester United lijkt er op te zitten. Volgens Engelse bronnen zit Roma achter de polyvalente Nederlandse verdediger aan.


Refaelov niet naar Standard? Rouches denken aan Mehdi Carcela als alternatief

Club Brugge rondde maandagavond de komst van Alexander Scholz af, maar de deal in omgekeerde richting voor Lior Refaelov is nog niet rond. En dus denken de Rouches al verder. (Lees meer)


Barcelona wil uithalen op transfermarkt

Barcelona heeft een bod gedaan op Arthur van 30 miljoen euro, maar Gremio zou volgens Sport graag 36 miljoen euro krijgen.


'Özil weet wat hij wil voor zijn toekomst'

Mesut Özil twijfelde de voorbije weken en maanden aan zijn toekomst bij Arsenal, maar de nakende komst van Pierre-Emerick Aubameyang zou hem volgens Bild overtuigen om zeker te blijven.


Eto'o heeft nieuwe club

Eto'o blijft maar transfers maken en zit nu al aan zijn dertiende club. De 36-jarige spits uit Kameroen gaat binnen Turkije van Antalyaspor naar Konyaspor.


Amerikaanse transfer KV Kortrijk is 'zekerheidje'
Foto: © photonews

Erik Palmer-Brown komt vandaag aan bij Kortrijk

KV Kortrijk versterkt zich vandaag nog met het Amerikaanse talent Erik Palmer-Brown. De Kerels zullen de centrale verdediger huren van Manchester City. (Lees meer)


Louis Verstraete (Gent) waarschijnlijk op huurbasis naar Waasland-Beveren

Waasland-Beveren werd deze winter verder geplunderd en dus wil de club vandaag nog een aantal versterkingen binnenhalen. Eén daarvan moet Louis Verstraete worden. De middenvelder komt bij Gent niet aan de bak. (Lees meer)


KV Mechelen probeerde Igor De Camargo terug naar België te halen

KV Mechelen hoopte nog extra ervaring te halen. Malinwa wil op de laatste dag van de transfermarkt nog een extra spits aantrekken en dacht daarbij aan een voormalige Rode Duivel. Maar die mocht (voorlopig?) niet weg. (Lees meer)


Antwerp haalt ook nog Tino-Sven Susic definitief weg bij Genk

Zoals we gisteren al aankondigden is Antwerp nog niet uitgeshopt. Luciano D'Onofrio heeft zo goed als een akkoord met Genk over Tino-Sven Susic. De aanvallende middenvelder is zelf ook al rond met The Great Old. (Lees meer)


Anderlecht wil Knowledge Musona en/of Antonio Milic van Oostende

Anderlecht gaat op de laatste transferdag nog serieus uitpakken. Het wordt een bedrijvigheid zoals nooit gezien op Neerpede vandaag. Herman Van Holsbeeck is intussen ook al bij de club van zijn nieuwe baas gaan aankloppen: KV Oostende. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties