De droom is voorbij voor OHL: "In play-off 2 bewijzen dat we toch klaar zijn voor 1A"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 6 reacties
De droom is voorbij voor OHL: "In play-off 2 bewijzen dat we toch klaar zijn voor 1A"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven ontsnapte tegen Cercle Brugge aan een tweede thuisnederlaag in amper een week tijd. Dankzij een late penalty van Aguemon pakten de Leuvenaars alsnog een punt (2-2). De droom voor 1A is nu helemaal over, dat weet ook Mathieu Maertens.

Een match tegen Cercle is altijd een speciale voor Maertens, want hij speelde in het verleden lang voor de Vereniging. "Ik denk dat het een verdiend punt was", vertelde hij na afloop. "In de eerste 25 minuten waren we goed, maar na het tegendoelpunt liep het minder. En na de gelijkmaker kregen we te snel de 1-2 tegen."

De droom om met OHL in 1A te spelen, mag zo minstens nog een jaar in de koelkast. "We staan 8 punten achter, nu is het helemaal gedaan", rekende Maertens uit. "We moeten proberen om drie keer te winnen voor de fans. Zo kunnen we het seizoen goed afsluiten."

Play-off 2

OHL is wel quasi zeker van een plek bij de eerste vier en een ticket voor play-off 2. "Er kunnen nog mooie ploegen inzitten die play-off 1 niet zullen halen. Daarin kunnen we bewijzen dat we toch klaar zijn voor eerste klasse", besluit Maertens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties