"Anderlecht was al comateus en is nu overgebracht naar de palliatieve afdeling"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 54 reacties
"Anderlecht was al comateus en is nu overgebracht naar de palliatieve afdeling"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met Anderlecht. De uittredende landskampioen geraakte gisteren in eigen huis zelfs niet voorbij rode lantaarn KV Mechelen, nota bene een team dat al zes matchen niet meer gescoord had. Peter Vandenbempt vindt de situatie bij paars-wit zorgwekkend.

De voetbalman van Radio 1 is in zijn wekelijke analyse snoeihard voor de ploeg van Hein Vanhaezebrouck: "Laten we zeggen dat Anderlecht, en dan bedoel ik voor alle duidelijkheid de ploeg én de club, al comateus was en dat het door een totaal mislukte transferperiode en een absolute non-match tegen KV Mechelen naar de palliatieve afdeling overgebracht is."

Doodsklokken

Komt het dit seizoen nog goed met het zieke paars-wit? "Er zijn er wel die uit die situatie nog eens terugkeren, maar toch niet al te veel. Het contrast met de intensiteit en kwaliteit in de topwedstrijd tussen Club en Charleroi was ontluisterend groot. Na de wedstrijd heeft Hein Vanhaezebrouck eigenhandig de doodsklokken geluid door genadeloos en vernietigend te zijn voor zijn spelers", aldus een kritische Vandenbempt.

"Hein heeft net niet gezegd dat hij tot de zomer voort moet met een hopeloze bende, maar volgens mij heeft hij dat stilletjes wel gedacht. De trainer van RSCA heeft wel hoog spel gespeeld met zijn publieke uithaal naar de spelers. Dat zijn ze in Brussel niet gewoon."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties