De Boeck lovend over verrassende sterkhouder: "Iedereen spreekt over Chevalier en Perbet, maar hij vliegt over het veld"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
De Boeck lovend over verrassende sterkhouder: "Iedereen spreekt over Chevalier en Perbet, maar hij vliegt over het veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk staat er weer. Teddy Chevalier (11 goals), Thomas Kaminski (6 clean sheets) en Idir Ouali (6 assists) zijn maar enkele uitblinkers in de Jupiler Pro League, want dan vergeten we nog Jérémy Perbet.

Routiniers Chevalier en Perbet zuigen alle aandacht naar zich toe, maar ook flankaanvaller Idir Ouali laat zich steeds meer zien. Zijn rush waarmee hij zaterdag de 0-1 tegen STVV inleidde, was indrukwekkend. "Iedereen spreekt over Chevalier en Perbet, maar Ouali vliegt momenteel over het veld", aldus KVK-coach Glen De Boeck. "Hij zit in een periode waarin hij alles aandurft."

Ouali zit in een periode waarin hij alles aandurft

Op het moment dat de Antwerpse trainer het roer van Yannis Anastasiou overnam, zat Ouali nog in de B-kern. "Toen ik dat hoorde, hebben we een telefoongesprek gehad. Ouali is komen meetrainen en stond meteen in de ploeg."

"Sindsdien is hij niet meer uit de ploeg gegaan. Dat getuigt van mentale weerbaarheid." Onder De Boeck deed de 29-jarige Fransman al twaalf keer mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties