Vanhaezebrouck lacht met kritiek van analisten: "Ik zou er een boek over kunnen schrijven, een bestseller"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Hein Vanhaezebrouck trekt zich niets aan van kritiek van analisten

Vanhaezebrouck lacht met kritiek van analisten: "Ik zou er een boek over kunnen schrijven, een bestseller"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck heeft heel analistenland over zich heen gekregen na zijn uitspraken na het gelijkspel tegen KV Mechelen. Daarin nam hij zijn spelersgroep op de korrel. Maar veel belang hecht hij blijkbaar niet aan die commentaren.

Hein is een man die bijzonder zelfbewust is. De mening van anderen doet er dan ook niet veel toe. "Ik ben totaal niet bezig met wat die analisten allemaal zeggen. Moest ik eens oplijsten wat die allemaal al gezegd en geschreven hebben... Ik zou er een boek mee kunnen vullen. En het zou een bestseller zijn, comedy capers op z'n best."

Vanhaezebrouck haalde ook een voorbeeld aan. "Wat die analisten allemaal al uitkraamden... Ik las ergens dat ik Morioka op de linkerflank gezet zou hebben. Als je dat aan iemand zegt die iets van voetbal kent, lacht die daar toch gewoon mee?"

Sfeer is goed

Zijn uithaal nuanceerde hij ook niet. Hij blijft bij zijn standpunt dat zijn anciens de ploeg in de steek lieten. "Als dan alle analisten ten aanval trekken... Er zijn er die hun frustraties nu even kunnen botvieren. Wat ik kan zeggen, ondanks wat sommigen beweren, is dat de sfeer goed is in de groep. De wind zal gedraaid zijn zeker?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties