Reactie Lierse 'voor 90% uitgeteld' na verlies: "Niet vergeten dat we twee maanden geleden nog met één been in de amateurliga stonden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lier
| 10 reacties
Lierse 'voor 90% uitgeteld' na verlies: "Niet vergeten dat we twee maanden geleden nog met één been in de amateurliga stonden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten achterstand op Cercle Brugge, lijkt een finaleticket moeilijk te worden voor Lierse. Het verloor zondag thuis met 0-1 van OHL. Thomas Wils reageerde teleurgesteld.

"Vorige week hebben we een kans laten schieten en vandaag was dat opnieuw het geval", aldus de verdediger na de wedstrijd. "We moeten realistisch en eerlijk zijn: het is voor 90% voorbij. Het kan nog, maar dan moet er nog een mirakel gebeuren. Al moeten we volgende week thuis opnieuw voor de drie punten gaan."

Lierse had in de eerste helft de betere kansen op de openingsgoal. "Ik denk dat we in de eerste helft beter waren, maar zonder veel doelgevaar. Een doelpunt had ons wel vertrouwen gegeven, want die 6-0 van vorige week wis je niet zomaar uit."

"Die 6-0 van vorige week wis je niet zomaar uit"

Het Leuvense doelpunt viel net voor de pauze. Net daarvoor was er commotie omdat bezoekende doelman Gillekens aanvaller Janssens had neergelegd en slechts geel kreeg. "Of het rood was? Het was vrij ver van doel en Wolke liep naar de buitenkant. Dan is de regel dat je geel moet geven. Ik had natuurlijk liever rood gezien, maar je kan het toch niet veranderen."

"Verdedigend speelden we een solide match. Casagolda trapte die kans heel goed binnen", vervolgt Wils. "Plaats vier is veilig, dus we moesten vandaag naar boven kijken. Maar twee of drie maanden geleden stonden we nog met één been in de amateurliga. Dat mogen we zeker niet vergeten", besluit Wils.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties