? Supporters verwarmen de derby tussen Kerels en Boeren: "Niets kan ons stoppen" vs "Met het mes tussen de tanden"

? Supporters verwarmen de derby tussen Kerels en Boeren: "Niets kan ons stoppen" vs "Met het mes tussen de tanden"
Foto: © photonews

KV Kortrijk en Zulte Waregem die tegen elkaar een derby spelen? Dat is altijd voer vuur flink wat plaagstootjes in beide richtingen. Het was op een koude zondagavond in Kortrijk zoals steeds niet anders.

Die van Kortrijk hebben onder Glen De Boeck in eigen huis nog niet verloren: 8 overwinningen, 1 gelijkspel. En dus wilden ze ook tegen de Boeren uit Waregem erg graag ongeslagen blijven in het Guldensporenstadion.

Ze hadden dan ook een treffend spandoek mee: "We are on fire, nothing can stop us", klonk het in duidelijke bewoordingen. Die van Essevee hadden dan weer een treffend antwoord: "Met het mes tussen de tanden."

Er was ook het nodige vuurwerk vanuit de diverse tribunes én ook voor de tribunes vanwege de club Kortrijk zelf. Alle elementen voor een vurige en leuke derby waren dus al voor de wedstrijd aanwezig.

Ook vooraf hadden beide supportersgroepen al de nodige plaagstootjes uitgedeeld, de bezoekende fans - in een vol uitvak - waren ook meer dan een uur voor de match al op post om te zingen en dansen. En de Kerels deden zeker niet onder. Alles gebundeld in onderstaande video - het laden daarvan kan even duren uiteraard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties