Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 28 leek Standard dicht bij een plek in de top-zes, maar een Brugs doelpunt besliste daar anders over. Anderlecht haalde het in een spektakelmatch met 5-3 van Moeskroen. Stof genoeg dus.

Doel

Tussen de palen deed Guillermo Ochoa het uitstekend bij Standard tegen Club Brugge. Hij pakte uit met een reeks geweldige reddingen.

Verdediging

Hij krijgt een offensieve driemansverdediging voor zich met op rechts Cavanda. De rechtsback van Standard was werkelijk overal.

Aan de linkerkant zorgde Saief er met goeie acties voor dat het trio Teodorczyk-Gerkens-Morioka kon schitteren. Centraal kiezen we voor Bjordal, hij stond als een huis in de derby.

Middenveld

Op het middenveld was Ruslan Malinovskyi werkelijk overal tegen Antwerp. De Oekraïener is nu echt helemaal terug van weggeweest. Louis Verstraete deed heel wat monden openvallen met een knalprestatie tegen zijn AA Gent, maar beet in het zand omdat Giorgi Chakvetadze zo deksels goed inviel.

Bij Club Brugge was het Dennis die met een invalbeurt zijn team terug in de match bracht. Canesin lijkt verder bij Oostende zijn beste vorm terug te vinden.

Aanval

Na al die flopwedstrijden konden we Lukasz Teodorczyk niet over het hoofd zien na zijn knappe hattrick. Raspentino toonde zich een gedroomde vervanger van Mbaye Leye.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties