Hugo Broos weldra weer aan de bak? Ex-coach van Anderlecht en Club licht tipje van de sluier op

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Hugo Broos weldra weer aan de bak? Ex-coach van Anderlecht en Club licht tipje van de sluier op

Hugo Broos is nog niet toe aan zijn pensioen en zou héél binnenkort weleens kunnen uitpakken met een nieuwe trainersopdracht. Onze 65-jarige landgenoot, die een half voetbalmirakel verrichtte door met Kameroen de Afrika Cup te winnen, gaf gisteren wat toelichting in 'Sports Late Night'.

"Laat ons zeggen dat er op dit moment drie projecten zijn die lopen. Ik verwacht in de komende weken ergens een doorbraak. Het gaat om contacten, maar meer zeg ik niet. Het is niet dat ik thuis al de muren oploop, maar het mag toch niet te lang meer duren", aldus de succesvolle Belgische coach.  

"Jong ben ik niet meer, maar ik heb nog niet de rust om te stoppen. Als ik goed tel, kom ik toch al aan een trainersloopbaan van 30 jaar. Ik heb in feite bij vier van de vijf Belgische topclubs gewerkt".


Vaste klant op Jan Breydel

De ex-trainer van Club Brugge en Anderlecht staat nog scherp: "Eens ik thuis ben, volg ik alles op de voet. Als oud-speler en voormalige coach heb ik een abonnement  op Club Brugge. Dat is makkelijk, ik kan om de 14 dagen gaan kijken, maar ga ook soms ergens anders kijken hoor."

Hugo Broos loste toch iets over zijn toekomstplannen: "Die projecten die ik genoemd heb, zijn in het buitenland. Ook in Afrika, ja. Er zijn geen Belgische clubs in het spel. Ik denk dat ik op het niveau van coach geen kans meer maak in eigen land. Alhoewel, in het verleden zijn er toch al eens contacten geweest", besluit Broos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties