Vanaken laat zich uit over titelkansen Club Brugge en de grootste concurrenten

Clint Vens
| 21 reacties
Vanaken laat zich uit over titelkansen Club Brugge en de grootste concurrenten
Foto: © photonews

Hans Vanaken is dé man in vorm bij Club Brugge. De blauwzwarte machine stokt wat de laatste tijd, maar dat ligt heus niet aan de 25-jarige Limburger. Hij kan een sleutelrol spelen in de titelrace, maar wie ziet hij als de voornaamste titelconcurrenten van de Bruggelingen?

Club blijft ruimschoots op kop in de Jupiler Pro League door het puntenverlies van zijn eerste achtervolgers. Vanaken blijft toch op zijn hoede: "Momenteel hebben we de beste aanval en staan we ruim voor op Charleroi. De punten worden wel nog door twee gedeeld. Het is wel jammer dat we door het morsen met punten die kloof nog niet konden verbreden", laat hij optekenen bij La Meuse.

In eigen boezem kijken

De enige die blauw-zwart van de titel kan houden, zijn de Bruggelingen zelf: "Net als Leko blijf ik ervan overtuigd dat we de beste ploeg in 1A hebben. Charleroi speelt wel goede wedstrijden, zeker op verplaatsing, en Anderlecht kan altijd ontwaken. Gent laat ook mooie dingen zien onder Yves Vanderhaeghe, maar wij moeten ons vooral op onszelf focussen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties