Alexander Maes blikt vooruit naar de finalewedstrijden: "Een PSG-Barcelona scenario vermijden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Alexander Maes blikt vooruit naar de finalewedstrijden: "Een PSG-Barcelona scenario vermijden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexander Maes zal zondag meer dan waarschijnlijk niet in actie komen, maar de creatieve speler van Beerschot Wilrijk leeft uiteraard mee met de belangrijkste matchen van het jaar voor zijn Beerschot Wilrijk.

Wat opvalt is dat beide teams al meer dan een maand niet meer konden winnen. Dat is niet noodzakelijk een slecht voorteken voor Beerschot Wilrijk. "Wij hebben wat geëxperimenteerd in de aanloop naar de finale", aldus Alexander Maes in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Ik denk dat er niet echt een favoriet is. Het komt erop aan wie die extra meters wil maken en een tandje wil bijsteken. Je moet er als ploeg staan", benadrukt hij het belang van motivatie.

Die eerste wedstrijd gaat enorm belangrijk zijn, in een vol Kiel

-Alexander Maes

Hij schat Cercle sterk in, vooral door de extra lengte. "We zullen moeten opletten op die stilstaande fases. Daar willen we echt geen doelpunt op slikken."

Het is een nadeel dat Beerschot Wilrijk eerst thuis in actie komt. "Denk maar aan PSG-Barcelona. Thuis 4-0 winnen en daarna 6-1 verliezen, dat mag echt niet gebeuren. Die eerste wedstrijd gaat enorm belangrijk zijn. Met een vol Kiel en onze supporters er voor honderd procent achter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties