Voorzitter De Witte gaat zich met de zaken bemoeien bij AA Gent

Voorzitter De Witte gaat zich met de zaken bemoeien bij AA Gent
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent is wat van het pad afgeweken. Na een remonte die mocht gezien worden, was het de laatste drie weken heel wat minder met een 4 op 9 en vooral aarzelend voetbal. Ivan De Witte wil deze week de puntjes even op de i zetten.

De voorzitter van de Buffalo's wil absoluut Europees voetbal. "Zorgen maak ik mij nog niet, maar we moeten niet naast de feiten kijken", zegt Ivan De Witte in HLN. "Tegen Oostende speelden we héél aanvallend, met twee nummers tien en één zes. Te aanvallend? Wat iedereen gezien heeft, heb ik ook gezien. Sportief wil ik daar niet te veel op ingaan, dat is het territorium van de trainer. Maar die zal ook wel de nodige conclusies trekken."

Ik verwacht zondag een reactie

"We kijken naar de plaatsen 2, 3 en 4. Ik zie geen mentaal probleem, want anders kan je niet drie keer zo terugvechten na een achterstand. Om dezelfde reden geloof ik ook niet dat er een conditioneel probleem is.”

De Witte gaat zich deze week ook zelf met de zaken bemoeien. "Ik wil de ambities van de club ook nog eens duidelijk maken aan de spelers. Ik verwacht zondag absoluut een reactie in Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties