Verloren zoon opnieuw terug bij KV Oostende, deze cijfers tonen aan dat Standard mag bibberen en beven

Verloren zoon opnieuw terug bij KV Oostende, deze cijfers tonen aan dat Standard mag bibberen en beven
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard speelt op bezoek bij KV Oostende zijn laatste troef uit in de strijd om play-off 1. Voor de Kustboys staat er niet al te veel meer op het spel, maar ze willen hun huid wel duur verkopen. En een verloren zoon keert terug in de selectie, wat mogelijk slecht nieuws is voor Standard.

Franck Berrier zit opnieuw in de selectie van KV Oostende. Een tijdje terug werd hij nog uit de selectie gehaald en twitterde hij ferm dat de club zijn zin in voetballen ontnam, maar deze week draaide hij op training de knop helemaal om.

Coach Adnan Custovic heeft de speler nu met een selectie bekroond. En dus kan hij mogelijk spelen tegen de club waar hij van juli 2010 tot januari 2012 uitkwam. Mogelijk is dat goed nieuws voor Oostende en slecht nieuws voor Standard, want in zijn periodes bij Bergen, Zulte Waregem en Oostende was hij al vaker trefzeker tegen de Rouches.

In 16 wedstrijden tegen Standard scoorde hij vier keer én gaf hij negen assists. Bovendien won Berrier 8 van die wedstrijden en verloor hij er maar drie. Met Berrier in de basis verkleinen de kansen van Standard op play-off 1 dus mogelijk.

Tegen geen enkel team deed de Kustboy overigens beter doorheen zijn carrière. We namen er de top-10 even bij van ploegen waartegen Berrier scoorde en/of assists gaf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties