? Bekerfinale en play-off 1 gemist, dan maar via play-off 2: "We moeten durven gaan voor dat Europees ticket"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 4 reacties
? Bekerfinale en play-off 1 gemist, dan maar via play-off 2: "We moeten durven gaan voor dat Europees ticket"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal net naast gegrepen na een indrukwekkende remonte, maar KV Kortrijk blijft strijdlustig. De ploeg van Glen De Boeck wil in play-off 2 voor het allerhoogste gaan en dat is dus een Europees ticket.

De succescoach die een nieuw contract op zak heeft, heeft er flink zin in: "Play-off 2 zie ik wel zitten, ik denk dat we er klaar voor zijn. We hebben goed getraind de voorbije weken. We hebben eerst de riem er wat afgelegd om de ontgoocheling van de gemiste PO1 af te spoelen. Zo konden we daarna de focus leggen op wat we moeten doen. Ik denk dat er voldoende drive en verantwoordelijkheidszin in de groep zit om er een leuke nacompetitie van te maken", klinkt het op de clubwebsite.

Vol voor Europa

"We moeten vooral naar onszelf kijken en voortdoen zoals we bezig waren. We hebben niet het recht om minder te presteren. Het verschil tussen 1A en 1B is niet zo groot, daar moet je realistisch over zijn", aldus De Boeck.  

Kortrijk is alvast niet van plan om er een veredeld experimentje van te maken: "Ik ga in play-off 2 met mijn sterkste ploeg spelen. Ik reken zelfs op het behalen van een Europees ticket. De spelers die geen zin hebben om mee te strijden voor zo’n ticket hebben geen plaats in deze groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties