Charleroi nu al 9 matchen zonder zege: "Moeilijke periode achter de rug, maar dezelfde mentaliteit tonen tegen Anderlecht"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
Charleroi nu al 9 matchen zonder zege: "Moeilijke periode achter de rug, maar dezelfde mentaliteit tonen tegen Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi leek een lange tijd op weg om een punt mee te graaien op Sclessin, maar uiteindelijk moest het met een nederlaag naar huis na een treffer van Edmilson. Coach Felice Mazzu reageerde ontgoocheld.

Na felicitaties aan het adres van zijn collega voor de gewonnen match én bekerfinale, begon Mazzu zijn analyse van de match. "Ik ben gefrustreerd. Zeker omdat we een goal tegenkrijgen die valt na een individuele fase", aldus de Charleroi-trainer.

"We hebben weinig weggegeven en twee goede kansen gekregen om te scoren. We hebben twee helften met een verschillend gezicht gespeeld. In de eerste helft stonden we sterk in blok, maar in de tweede helft hebben we hoger gespeeld", aldus Mazzu, die het eens met een vijfmansdefensie probeerde.

9 matchen zonder zege

Charleroi zit nu al 9 wedstrijden zonder zege. "Ik ben ontgoocheld en gefrustreerd, maar ook heel fier op de prestatie van mijn spelers. Zeker omdat we een moeilijke periode achter de rug hebben. Hopelijk tonen we dezelfde mentaliteit en grinta tegen Anderlecht", aldus Mazzu. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties