OFFICIEEL: Na Maes en Pietermaat, verlengt ook deze titularis zijn contract bij Beerschot-Wilrijk

Clint Vens
| 33 reacties
OFFICIEEL: Na Maes en Pietermaat, verlengt ook deze titularis zijn contract bij Beerschot-Wilrijk
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk mistte op een haar na de promotie naar 1A. De fusieclub is echter vast van plan om volgend seizoen opnieuw een gooi te doen naar de titel in 1B. Het is daarom al druk in de weer met de uitbouw van zijn spelerskern: Prychynenko is de volgende die zijn contract verlengt.

Nadat vorige week de nieuwe contracten geofficialiseerd werden van Alexander Maes en Tom Pietermaat, was het nu de beurt aan Denis Prychynenko om zijn krabbel onder een nieuw driejarige overeenkomst te zetten bij 'de Ratten". 

Defensieve sterkhouder

De 26-jarige beenharde verdediger kwam vorig seizoen aan bij Beerschot Wilrijk, maar slaagde er in eerste instantie niet in om een basisstek af te dwingen. Dit seizoen is hij echter wel een vaste waarde in het team van Marc Brys. Hij vormt een ijzersterk trio, met Swinkels en Jan Van den Bergh centraal in de verdediging. 

Betere elementen behouden

Voorzitter Eric Roef is in de wolken met de contractverlengingen van de laatste weken: "Het is inmiddels duidelijk dat we onze beter elementen willen behouden, en dat lukt vooralsnog zeer goed. Met Pietermaat, Maes en nu Prychynenko staat de as voor volgend seizoen er al. De volgende dagen en weken zetten we ons werk op dat vlak verder", laat hij weten op de digitale webstek van Beerschot Wilrijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties