Geen drama voor Club Brugge: "Ons optrekken aan het spelniveau en met vertrouwen naar Anderlecht gaan"

Redactie
| 30 reacties
Geen drama voor Club Brugge: "Ons optrekken aan het spelniveau en met vertrouwen naar Anderlecht gaan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft een zinderende Slag om Vlaanderen tegen Club Brugge naar zich toe getrokken. Plots verkleint de kloof tot zes punten en als Club volgende week tegen Anderlecht ook zou verliezen, krijgen we plots weer een titelstrijd. Of denkt Hans Vanaken daar anders over?

"Jammer, de bal wou er niet in vandaag. Als je de match in zijn geheel bekijkt, verdienden we zeker meer. Maar de focus ontbrak in het begin en net dan pakken ze ons", zei Hans Vanaken meteen na afloop voor de camera van Play Sports. 

Hans Vanaken kreeg met een spectaculaire slalom zelf nog een grote kans, maar ook die ging niet voorbij Kalinic. "Ik maak de actie en schiet, maar hij pakt 'm. Waarschijnlijk omdat mijn schot niet genoeg naar de hoek was. Zo hebben we nog kansen gehad - de grootste waren voor ons - maar hij wou er gewoon niet in. Dat is het verhaal van de dag."

Volgende week Anderlecht

Plots komt er wel iets meer druk op de match in Anderlecht. "Als we vandaag niet verloren, was het inderdaad anders. Maar we moeten ons vooral optrekken aan het spelniveau en met vertrouwen naar Anderlecht gaan", aldus Vanaken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties