Ivan Leko baalt: "Het is misschien subjectief van mij, maar mijn persoonlijk gevoel is dat we meer verdienden"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 34 reacties
Ivan Leko baalt: "Het is misschien subjectief van mij, maar mijn persoonlijk gevoel is dat we meer verdienden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn eerste nederlaag geleden in play-off 1. Eentje die misschien wel te vermijden viel, dat vond ook trainer Ivan Leko. Hij zag vanavond in de Ghelamco Arena vooral één groot manco bij zijn team.

"Ik ben een beetje teleurgesteld. Dit is jammer want op basis van de volledige wedstrijd verdienden we meer. Het was een typische play-off 1-match. Gent begon heel sterk met pressing en met veel ballen in de box. Het eerste kwartier à 20 minuten was Gent beter met twee à drie goeie kansen, maar daarna kwamen we beter in de match. We hadden twee à drie gevaarlijke situaties in de eerste helft met Diaby en 'Rafa'", sakkerde Leko. 

Gebrek aan efficiëntie

"In de tweede helft waren we baas. Ik zag dominantie van mijn ploeg en er waren opnieuw situaties om te scoren, maar wat we vandaag gemist hebben, is efficiëntie. Opnieuw! In play-off 1 en tegen zo'n tegenstander moet je uit die vijf à zes situaties die je krijgt gewoon een doelpunt puren", oordeelt de 40-jarige Kroaat. 

"Deze nederlaag is pijnlijk. Mijn persoonlijk gevoel is dat we meer verdienden. Misschien is dat subjectief van mij, ik weet het niet. Ik moet de match morgen opnieuw bekijken op televisie. Ik heb in ieder geval een Club Brugge gezien dat absoluut wilde en kwaliteit toonde. Bij dat tegendoelpunt hadden we een beetje ongeluk, maar dat gebeurt nu eenmaal in voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties