Thomas Buffel spreekt over extra jaar (bij Genk) en de geruchten over Club Brugge: "Dat is de waarheid"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Thomas Buffel spreekt over extra jaar (bij Genk) en de geruchten over Club Brugge: "Dat is de waarheid"
Foto: © photonews

Thomas Buffel is aan zijn laatste maanden van zijn contract bezig. De vleugelaanvaller speelde dit seizoen meer dan verwacht, waardoor hij er graag nog een seizoen bij doet.

De 37-jarige Buffel houdt rekening met verschillende pistes. Het voornaamste is dat het project hem aanstaat. "Genk blijft een mooi project", vertelt Buffel in Sport/Voetbalmagazine. "Er waait een positieve wind en het zou fijn zijn om daar verder aan mee te werken. Andere voorstellen heb ik op dit moment niet. Er wordt wel gepolst, maar op een concreet voorstel is het nog wachten."

Vorige zomer kon Buffel ook naar Club Brugge, maar de winger koos voor zekerheid. "Club had een voorstel klaar, maar er moest eerst nog een speler vertrekken. Als Lior Refaelov was vertrokken, dacht men dat ik die rol wel had kunnen invullen."

Geen contract

"Het emotionele speelde toen ook heel erg mee. Ik dacht dat het misschien goed was om terug te keren naar Brugge, zodat de kinderen dichter bij de familie zouden zijn. Dan zouden de supporters van Club ook gezien hebben dat het nooit aan mij gelegen heeft dat ik nooit voor Club heb gespeeld. Die denken dat ik nooit voor Club heb willen spelen, maar de waarheid is dat ik nooit echt een contract heb aangeboden gekregen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties