Zwaar misnoegde Felice Mazzu krijgt steun na ongeziene colère van vorige week: "Ik snap hem, ik denk dat iedereen zo zou fulmineren"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 59 reacties
Zwaar misnoegde Felice Mazzu krijgt steun na ongeziene colère van vorige week: "Ik snap hem, ik denk dat iedereen zo zou fulmineren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De uitbarsting van vulkaan Mazzu vorige week vrijdag mag je nu gerust al een van dé momenten van PO1 noemen. De trainer van Charleroi kon niet verkroppen dat Anderlecht een discutabele penalty kreeg en ging na afloop compleet over de rooie. Wim De Coninck heeft echter begrip voor die forse reactie.

"Ik snap hem, ik denk dat iedereen zo zou fulmineren. Net een geslaagde wissel gedaan, een van hun betere wedstrijden spelen, een puntje lijkt mogelijk en dan krijg je dit voor... " klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Teodorczyk begint tal van fouten en kreeg zelfs een strafschop voor het begaan van zo'n fout. De ene week wordt de VAR de hemel in geprezen, maar de andere week vraag je je af wat hij daar zit te doen. Blijkbaar gaan de refs liever niet meer kijken naar het scherm, omdat het stadion rumoerig wordt of spelers gaan meekijken."

De ex-doelman van Waregem, Antwerp en Anderlecht uit ook een bedenking: "Stel dat Boucaut, ook de man die in Cercle Brugge-Beerschot Wilrijk zo snel voor strafschop floot, de fase was gaan herbekijken, zou die echt bij zijn beslissing gebleven zijn? Of zou 'Teo' van slachtoffer naar dader gegaan zijn?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties