? Gorius tekende voor een absolute beauty: "Als hij binnengaat, is het altijd perfect"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 3 reacties

Een pracht van een vrije trap zette OHL op voorsprong

? Gorius tekende voor een absolute beauty: "Als hij binnengaat, is het altijd perfect"
Foto: © photonews

Julien Gorius steekt in vorm bij OH Leuven in play-off 2. De middenvelder die een avontuur in China ruilde voor een terugkeer naar België, scoorde en wonderlijke vrije trap.

Roef zat er bijna bij, maar de bal kon moeilijker beter getrapt zijn. "De perfecte trap? Als hij binnen zit is het altijd perfect, hé", reageerde de Fransman na de 0-2 zege in en tegen Waasland-Beveren. "Het heeft ons geholpen, dat doelpunt was een manier om de ploeg te belonen voor dat uitstekende matchbegin."

"Dat het leuker is als het een mooie goal is? Dat zorgt alleszins voor vertrouwen." Ook om de volgende vrije trap te trappen. "Ik sta bovenaan de lijst, maar als ik zie dat een speler zich heel goed voelt bij de volgende, moet ik die bal ook niet opeisen omdat ik deze maken. Het blijft een teamsport hé."

Het is moeilijk om in 1B te aarden als je bijna je hele carrière in 1A speelde

In de play-offs loopt het al beter dan in de competitie voor Gorius. "Het is moeilijk om in 1B te aarden als je bijna je hele carrière in 1A speelde. Er is veel minder ruimte en het draait vooral om de fysiek. Dat past iets minder bij mij. Bovendien was ik in het begin van het seizoen nog niet helemaal klaar."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties