Degryse bikkelhard voor Sa Pinto: "Niet te snappen" en "Wie dat zegt? Dikke zever"

Degryse bikkelhard voor Sa Pinto: "Niet te snappen" en "Wie dat zegt? Dikke zever"

Standard pakte op bezoek bij Club Brugge een puntje dankzij een 4-4 gelijkspel. De gelijkmaker bij monde van Duje Cop viel pas in de laatste minuten. Toch begreep Marc Degryse er niet al te veel van wat coach Sa Pinto bezielde.

Cop was namelijk komen invallen voor een ontstelde Edmilson Junior. Die had er 70 geweldige minuten opzitten, waarin hij ook onder meer twee keer scoorde. “Sa Pinto mag van alles uitleggen, maar dat is niet te begrijpen. Het stond 3-3 en Standard kon nog winnen, dan vervang je niet de man in vorm.”

Je beste speler wisselen, is dat iets nieuws dat je moet doen of zo?

En Degryse ging verder in Extra Time: “Hij kon het verschil maken, dit is niet te snappen. Dat Sa Pinto zijn gelijk haalt met die 4-4 van Cop? Dat is dikke zever, want het was op een stilstaande fase en hij speelde in die twintig minuten gewoon zwak. Edmilson was de man die Club Brugge pijn deed.”

“Je beste speler wisselen, is dat iets nieuws dat je dat moet doen of zo? Dit is toch niet het gelijk van Sa Pinto? Cop heeft het probleem niet opgelost, Standard bracht offensief niets meer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties