Hoe moet Anderlecht-coach Vanhaezebrouck de schorsing van speerpunt Teodorczyk opvangen?
Hermès Van Damme
| 7 reacties

Wie vervangt Teodorczyk?

Hoe moet Anderlecht-coach Vanhaezebrouck de schorsing van speerpunt Teodorczyk opvangen?
Foto: © photonews

Door zijn gele kaart van zaterdag in de Genkse Luminus Arena is Lukasz Teodorczyk geschorst tegen Sporting Charleroi. Een aderlating voor Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck die al niet veel opties heeft voorin.

De vraag is hoe Vanhaezebrouck het gemis van Teodorczyk, tegen Club Brugge nog goed voor de winning goal, zal opvangen? In theorie heeft de oefenmeester slechts één oplossing: Silvère Ganvoula.

Toch is er nog een alternatief. Want misschien pakt Vanhaezebrouck wel uit met een 'joker' door Lazar Markovic als valse negen voorin te posteren. 

Met zijn snelheid en techniek is Markovic meer dan de boomlange Ganvoula een geschikte pion om de defensie van de Carolo's aan het wankelen te brengen. Samen met Pieter Gerkens en Ryota Morioka kan de Liverpool-huurling een zeer beweeglijk trio vormen dat afwisselend in de zestien opduikt.

Sinds Teodorczyk met een hattrick tegen Moeskroen weer opstond, kon Anderlecht geen enkele match winnen zonder dat de Pool raak trof. Tegen AA Gent, Standard en Genk bleven de Brusselaars zonder punten achter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties