'KV Oostende schiet al meteen in actie en richt zijn pijlen op speler met het nodige potentieel van Club Brugge'

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
'KV Oostende schiet al meteen in actie en richt zijn pijlen op speler met het nodige potentieel van Club Brugge'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu KV Oostende met Gert Verheyen een nieuwe trainer heeft, kunnen de transferactiviteiten naar volgend seizoen helemaal losbarsten. En de kustploeg vliegt er meteen stevig in want naast Colin Coosemans staat er ook een speler van Club Brugge op het verlanglijstje.

Het gaat volgens Het Nieuwsblad om Jordi Vanlerberghe. De 21-jarige polyvalente kracht van blauw-zwart, die als verdediger, middenvelder en zelfs op de flanken uit de voeten kant, kwam dit seizoen niet al te vaak in het stuk voor in Jan Breydel.

De ex-speler van KV Mechelen, die zijn droomtransfer versierde, mocht van Ivan Leko maar zes keer aantreden en kwam nog maar één keer de volle 90 minuten in actie, dat was op speeldag vier op het veld van KV Kortrijk. Vanlerberghe, wiens potentieel buiten kijf staat, schippert tegenwoordig tussen de bank en de tribune. 

Vraag is of het ook effectief tot een deal zal komen want Club, dat voor de jonge Belg toch een stevige 1,9 miljoen euro neertelde, lijkt niet van plan om Jordi Vanlerberghe met verlies van de hand te doen. Bij KV Oostende zijn ze dan weer niet al te happig op een huurdeal. Krijgt ongetwijfeld nog een vervolg...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties