Vanderhaeghe zet zijn spelers voor de spiegel: "Wie heeft er nog zin in?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 11 reacties
Vanderhaeghe zet zijn spelers voor de spiegel: "Wie heeft er nog zin in?"
Foto: © photonews

Yves Vanderhaeghe is de wanhoop nabij. Nadat de Buffalo's een schitterende remonte inzetten en de eerste match in play-off 1 op het veld van Anderlecht wonnen, stuikte het allemaal in elkaar. Na het thuisverlies tegen Charleroi dreigt zelfs de zesde plek in de eindstand.

Vanderhaeghe was bijzonder ontgoocheld en begreep het ook niet meer. "Wat kunnen we nog doen? We gaan deze week zeker intern actie ondernemen. We gaan iedereen vragen wie nog zin heeft om drie keer er vol voor te gaan. Wie wil er nog werken? Ik wil een ander Gent zien donderdag in Genk, want de kwaliteiten hebben we." Het was haast krek hetzelfde betoog als dat van Birger Verstraete, dat kan je hier nog eens nalezen.

Binnenskamers wordt er ook naar de coach gekeken voor oplossingen. Die probeerde alweer een nieuw middenveld. "We hebben het lang kunnen verstoppen, maar nu zie je dat een paar spelers onder hun niveau zitten. In de eerste helft brachten we niet wat er nodig is om een match in play-off 1 te winnen. Er was te veel twijfel", aldus Vanderhaeghe, die filosofisch afsloot. "Misschien zijn we wel op een moment gekomen om te twijfelen. Daar moeten we over nadenken."

Bekijk hieronder de persconferentie na de wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties