Van samen tekenen in de derde kleuterklas naar samen scoren in de Versluys Arena: "Hier zelf nog staan scanderen en nu hoor ik mijn eigen naam, prachtig!"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Oostende
| 1 reacties

Jeugspelers Jelle Bataille (18) en Robbie D'Haese (19) doen het voor KV Oostende

Van samen tekenen in de derde kleuterklas naar samen scoren in de Versluys Arena: "Hier zelf nog staan scanderen en nu hoor ik mijn eigen naam, prachtig!"

Je ziet het tegenwoordig niet vaak meer gebeuren: een goal van een jeugdspeler op assist van een andere jeugdspeler. Wel, Jelle Bataille (18) en Robbie D'Haese (19) speelden het woensdag klaar voor KV Oostende.

De twee levenslange vrienden boksten samen het openingsdoelpunt tegen Lokeren in elkaar. "Prachtig dat de assist van Robbie komt", komt als eerste uit de mond van Jelle Bataille. "We zijn al maatjes sinds de derde kleuterklas, we zijn samen naar Brugge vertrokken, we zijn samen teruggekomen naar Oostende en we spelen al zo lang in dezelfde ploeg", glunderde hij.

Bataille, Bataille, Bataille!

Voor Bataille, een ontdekking van play-off 2, was het zijn eerste goal als prof. "Ik schoot gewoon op goede hoop en toen die bal binnen ging, dacht ik: 'wat is dat hier?!' Echt ongelooflijk." Het thuispubliek van een goedgevulde Versluys Arena begon spontaan zijn naam te scanderen.

"In de match zelf ben ik daar niet mee bezig en kan ik dat zelfs niet zo goed horen. Maar achteraf komt het besef en dat geeft een zot gevoel. Ik heb hier zelf nog in de tribune gestaan en namen van anderen staan scanderen. Echt raar en zalig om nu mijn eigen naam te horen", aldus Jelle Bataille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties