Antwerp deed gouden transferzaak: "Zeker vijf eersteklassers toonden interesse"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties

Antwerp deed gouden transferzaak

Antwerp deed gouden transferzaak: "Zeker vijf eersteklassers toonden interesse"

Royal Antwerp FC haalde Ivo Rodrigues eerder deze week definitief naar Deurne-Noord. De 23-jarige Portugees tekende bij de Great Old een contract tot midden 2021.

Antwerp huurde Rodrigues van FC Porto en nam hem nu definitief over. Een goede zaak voor de club met stamnummer 1, want verschillende ploegen lagen op de loer.

"Ik kon terug naar Portugal, waar zeker vijf eersteklassers interesse toonden", vertelt Rodrigues in Gazet van Antwerpen. "Maar het werd dus toch Antwerp, want in België voel ik me toch meer een echte voetballer. Alleen al de supporters en het stadion - niet alleen bij Antwerp, maar bij veel clubs in België - steken erbovenuit."

Na één seizoen op de Bosuil wil Rodrigues zich bij Antwerp verder ontwikkelen. "Dit is voor mij de juiste plek om nog grootse dingen te kunnen laten zien, en dat zal gebeuren ook, daar heb ik ook de capaciteiten voor. Later zou dat ook voor de club kunnen opbrengen, bij een goede doorverkoop. Maar het hoofddoel blijft uiteraard om de club mee naar een nog hoger niveau te tillen." Rodrigues scoorde in 26 matchen 3 keer en leverde 3 assists af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties