Martinez steekt de loftrompet over zijn spits: "Een van de beste nummer 9's van de wereld"

Clint Vens
| 0 reacties
Martinez steekt de loftrompet over zijn spits: "Een van de beste nummer 9's van de wereld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks zijn fenomenale statistieken krijgt Romelu Lukaku nog geregeld kritiek te verwerken. Die zal je echter niet horen van zijn coach bij de Rode Duivels Roberto Martinez, een grote fan van de bonkige spits.

Tijdens een interview met Walk talk football steekt onze bondscoach zijn bewondering niet onder stoelen of banken: "Hij is een van de beste nummer negens van de wereld op zijn 25ste. Hij is een van de compleetste. Technisch sterk, snel en krachtig. Ik ben er zeker van dat hij de komende jaren nog zal verbeteren."

Torinstinct

"Martinez zag de Rode Duivel groeien doorheen de jaren. Hij had hem onder zijn hoede bij Everton en zag dan al zijn enorm potentieel: "Everton heeft nooit een speler zo veel betaald, maar hij verdiende dat want hij heeft de uitzonderlijke kwaliteit om altijd te scoren."

"Hij was in die periode geen afgewerkt product, maar was toen al goed voor vele goals. Net zoals hij nu ook met de ogen dicht scoort bij Manchester United." Lukaku lukte 27 doelpunten in zijn eerste seizoen bij 'The Red Devils'. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties