OFFICIEEL: Talentvolle doelman laat Antwerp links liggen en kiest voor Beerschot Wilrijk

OFFICIEEL: Talentvolle doelman laat Antwerp links liggen en kiest voor Beerschot Wilrijk
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk verlengde maandagochtend nog het contract van de jonge doelman Jordi Nolle, maar 's avonds was er opnieuw nieuws van onder de lat. De talentvolle Antoine Lejoly tekende een contract in het Olympisch Stadion.

De 20-jarige Lejoly komt over van Standard en moet samen met Jordi Nolle de concurrentie aangaan voor de positie als tweede doelman, na Mike Vanhamel. 

Lejoly tekende een contract van een seizoen met een optie op vier extra jaren bij de Mannekes. "Waarom ik voor KFCO Beerschot Wilrijk heb gekozen? Omdat de clubleiding ongelooflijk snel en efficiënt te werk is gegaan", vertelt het sluitstuk in een eerste reactie.

Géén Antwerp

"Gisteren namen ze contact met me op, vandaag lichtten ze mij het project van KFCO Beerschot Wilrijk toe en legden ze me uit dat ik hoog op het verlanglijstje stond."

Ook Antwerp toonde interesse, maar het werd dus de grote rivaal. "Bij Standard was ik einde contract, zodat ik op zoek moest naar een nieuwe club. Antwerp was inderdaad een optie, maar daar werd getreuzeld en had ik niet hetzelfde goede gevoel als hier op het Kiel. Bij KFCO Beerschot Wilrijk wil ik me in de kijker spelen en ga ik elke concurrentie aan... al wil ik vooral vooruitgang boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties