Romelu Lukaku springt in de bres voor broer Jordan: "Jullie schetsen een weinig positief beeld van hem en dat stoort me"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Romelu Lukaku springt in de bres voor broer Jordan: "Jullie schetsen een weinig positief beeld van hem en dat stoort me"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Roberto Martinez moet nog vijf spelers elimineren om met een 23-koppige WK-selectie naar Rusland af te zakken. Voor Jordan Lukaku breken spannende dagen aan.

De 23-jarige verdediger is een van de spelers die mogelijk toch in België moet blijven. "Het kan meevallen of tegenvallen", beseft de vleugelspeler van Lazio. "Maar een eventuele selectie spookt niet door mijn hoofd."

"Mijn blessure (Lees er HIER meer over) zal volgens mij niet meespelen in de beslissing. Anders zou ik hier niet zijn."

Jordan heeft de kwaliteiten om de concurrentie met Yannick (Carrasco, red.) aan te gaan - Romelu Lukaku

Broer Romelu breekt een lans voor Jordan. "De bondscoach moet zijn beslissing nemen, maar Jordan heeft de kwaliteiten om de concurrentie met Yannick (Carrasco, red.) aan te gaan. In Italië wordt hij ook meer gerespecteerd, vind ik. Hier schetsen jullie een weinig positief beeld van hem, en dat stoort me."

"Of het voor mij belangrijk is dat Jordan meegaat? Het is altijd leuk om je broer erbij te hebben, maar uiteindelijk kan ik niet beslissen. Jordan is oud genoeg om zich zo goed mogelijk te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties