Een van de vijf nipte afvallers had u graag in de definitieve selectie gezien, maar ...

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 1 reacties
Een van de vijf nipte afvallers had u graag in de definitieve selectie gezien, maar ...

Roberto Martinez maakte maandag bekend dat Matz Sels, Jordan Lukaku, Christian Kabasele en Christian Benteke niet meegaan naar Rusland. Ook reserve Laurent Ciman haakt mogelijk nog af. Wat vindt u daarvan? We gingen het polsen bij jullie!

Laurent Ciman (als Kompany fit raakt), Matz Sels, Jordan Lukaku, Christian Kabasele en Christian Benteke mogen niet het vliegtuig op naar Rusland. En dus was de vraag: wat vindt u daar eigenlijk van? 

We polsten ernaar in ons debat van de week en de lezers waren duidelijk: liefst 43.75% had er Kabasele graag bij gezien. Een teneur die ook algemeen - zeker bij de Vlaamse fans - te horen was.

Taalgrens

Bij de Waalse fans had Christian Benteke dan weer een iets grotere fanbasis. Toch waren ook 25% onder jullie het wel eens met de selectie van Roberto Martinez.

Ook over Radja Nainggolan spraken sommigen nog dat het toch wel jammer was, maar er klonk toch ook al (iets) meer gelatenheid over zijn niet-selectie. Uiteindelijk zijn het de 23 geselecteerden die het zullen moeten doen en pas op het WK moeten we er staan, toch?

Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren! 

Wat vindt u van de afvallers?

25%
6%
13%
6%
44%
6%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties