'AS Roma dicht bij toptarget'

Redactie
'AS Roma dicht bij toptarget'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Coosemans - Ondoa - Keïta - Majer - Pupe - Berardi

'AS Roma dicht bij toptarget'

AS Roma staat dicht bij een overgang van Domenico Berardi van Sassuolo. De 23-jarige aanvaller zou een dikke 20 miljoen euro moeten kosten. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06

OFFICIEEL: KV Oostende heeft zijn 'zwarte panter' beet

KV Oostende stelt vandaag 'zwarte panter' voor

Peter Callant, voorzitter van KV Oostende, wenste de Kustboys een goedemorgen met de boodschap dat er vandaag een nieuwe speler zou worden voorgesteld. Intussen is bekend wie het is. (Lees meer)


Joedrick Pupe verlaat KV Kortrijk voor Almere City

Joedrick Pupe zal volgend seizoen niet doorbreken in de Jupiler Pro League. De nu voormalige verdediger van KV Kortrijk en Club Brugge hoopt dat wel te doen in de Nederlandse Jupiler League. (Lees meer)


Club Brugge-target Lovro Majer tekent bij Dinamo Zagreb

Zelfs een kampioen krijgt niet alles wat hij wil. Kroatische middenvelder Lovro Majer (20) stond op de wishlist van Club Brugge, maar die heeft helaas voor blauw-zwart een andere knoop doorgehakt. (Lees meer)


Naby Keita voorgesteld bij Liverpool

Liverpool heeft een nieuwe nummer acht! Hij luistert naar de naam Naby Keita, speelt als verdedigende middenvelder, komt over van RB Leipzig en werd woensdagmiddag voorgesteld op Anfield. (Lees meer)


Gent is geïnteresseerd in Colin Coosemans

De kans dat Colin Coosemans bij KV Mechelen blijft is zo goed als nihil. Een nieuwe club heeft hij echter nog niet gevonden: KV Oostende kon de deal nog niet afronden en krijgt nu een grote kaper op de kust. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties