Dé hamvraag: staat Fellaini in de basis tegen Brazilië? Roberto Martinez laat zich erover uit

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Dé hamvraag: staat Fellaini in de basis tegen Brazilië? Roberto Martinez laat zich erover uit

De beste comeback van het WK, de 3-2 van België-Japan, werd mede mogelijk gemaakt door de invallers. Fellaini kopte de gelijkmaker binnen, de winning goal was voor Chadli. Moeten zij nu ook starten in de kwartfinale tegen Brazilië?

"Als je denkt dat we maar elf spelers zullen nodig hebben om Brazilië te kloppen, zit je er ver naast", zei Martinez aan de verzamelde pers. "De twee game changers van tegen Japan stonden niet in de basiself. Ik heb zo veel opties. Ik heb verschillende types en verschillende speelstijlen", ging hij verder. "Ik weet al wat ik wil doen. We zullen ook kracht nodig hebben." 

Wie kracht zegt bij de Duivels, zegt Fellaini. "Fellaini is een winnaar. Of er nu 1.000 of 80.000 mensen op de tribune zitten, hij gaat er altijd voor", zegt hij erover. "Ik begrijp niet dat mensen zijn technische kwaliteiten niet zien. Hij wordt op dat vlak enorm onderschat. Hij heeft de bal altijd onder controle. Als je ziet hoeveel respect hij krijgt van zijn medemaats hier bij de nationale ploeg, weet je dat hij hier graag is. Als het er echt toe doet, kan je altijd op hem rekenen."

Chadli onduidelijk

Het lijkt er dus wel degelijk op dat Big Fella zijn kans kan krijgen tegen Brazilië. Naar de kansen van Chadli werd natuurlijk ook gevraagd, maar daarvoor vond Martinez "het nog te vroeg om al uitspraken te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties