"België is de logische favoriet voor de wereldtitel en Frankrijk is bang van ons"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
"België is de logische favoriet voor de wereldtitel en Frankrijk is bang van ons"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met deze Rode Duivels mag het WK eindeloos blijven duren. We kunnen er maar niet genoeg van krijgen, die wedstrijd tegen Brazilië, en analist Marc Degryse ook niet. "Ik denk dat het de beste wedstrijd uit onze geschiedenis was."

"Het was een heroïsche wedstrijd van alle Belgen", zei Degryse op Villa Sporza. "Ze hebben zoveel talent en dat moest er een keer uit komen. We moesten er een tijdje op wachten, maar als je dat dan net tegen de favoriet voor de wereldtitel kan doen, dan hebben ze die horde genomen."

Die horde moet de klik zijn. "Nu kunnen ze door en kunnen ze iedereen aan. Maar ze hadden dit nodig om om te weten dat ze de beste ploegen aankunnen. Misschien wel om te beseffen dat ze zelf de beste zijn."

Bange Fransen

Natuurlijk is er wel eerst de halve finale tegen Frankrijk, een wedstrijd die wellicht nog moeilijker zal zijn dan de eventuele finale. En dan nog. "Ik denk dat Frankrijk bang is van ons", schat Degryse. "Het is logisch dat we nu favoriet zijn voor de wereldtitel. We hebben de topfavoriet uitgeschakeld en we hebben al onze 5 wedstrijden gewonnen, geen enkele ploeg doet beter." Attention, Les Bleus!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties