Nog een club dient zich aan voor Nacer Chadli

Redactie
Nog een club dient zich aan voor Nacer Chadli
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Hazard - Neymar - Chadli - Chadli - Wilshere - Obradovic - Gano

Nog een club dient zich aan voor Nacer Chadli

Niet alleen Besiktas wil Nacer Chadli in de zomer graag overnemen van West Bromwich Albion. Ook het Franse Lyon heeft de Rode Duivel in het vizier.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07

Ivan Obradovic (Anderlecht) staat dicht bij PAOK Saloniki

Transfers kunnen onmogelijk een hele zomer lang in één richting gaan. RSC Anderlecht verwelkomde intussen al een tiental nieuwe gezichten, maar gaat nu ook eens afscheid nemen. (Lees meer)


Barcelona stelt Braziliaanse middenvelder Arthur voor

Het vertrek van Paulinho naar China kwam enigszins als een verrassing, maar FC Barcelona wist het blijkbaar al veel langer. Een dag later strijkt zijn vervanger al neer in Camp Nou en het is opnieuw een Braziliaan: Arthur. (Lees meer)


FC Barcelona legt niet één of twee, maar direct drie opkomende talenten vast

Barcelona heeft drie jongens spelers tegelijkertijd een vernieuwd meerjarig contract aangeboden. Het gaat om Mingueza, Guillem Jaime and Jandro. 


OFFICIEEL: Wilshere wisselt van club, maar blijft wel in Londen

Jack WIlshere verlaat Arsenal en gaat bij de buren van West Ham aan de slag. De Londense club heeft de  langverwachte middenvelder maandag voorgesteld.


Twee Rode Duivels onderweg naar Madrid? Als CR7 vertrekt ...

Thibaut Courtois en Eden Hazard onderweg naar Madrid? Als Cristiano Ronaldo vertrekt ...

Cristiano Ronaldo lijkt op weg van Real Madrid naar Juventus Turijn. En dus is de vraag wie hem zal gaan opvolgen bij De Koninklijke. Een Belgische piste ligt op tafel. (Lees meer)


OFFICIEEL: Voormalig Club Brugge-target naar Feyenoord

Feyenoord versterkte zich met Luis Sinisterra. De Colombiaanse winger gaat drie seizoenen voor de Rotterdammers voetballen. Ook Club Brugge wilde hem vorige zomer binnenhalen.


OFFICIEEL: KV Oostende heeft zijn zevende nieuwkomer beet

KV Oostende hield zondag zijn fandag op het strand van Oostende. De Kustboys zijn zich ondertussen volop aan het wapenen in het nieuwe seizoen. (Lees meer)


'Arsenal dichtbij dubbelslag'

Lucas Torreira en Matteo Guandouzi zijn dichtbij een transfer naar Arsenal. Medische testen staan op het programma. 


Ex-Esseveespeler Meïté dicht bij overgang naar Italië

Het Italiaanse Torino is volgens SkySports ten zeerste geïnteresseerd in Soualiho Meïté. Hij zou er deze week nog medische testen afleggen en overkomen van AS Monaco. 


Rode Duivels mogen opgelucht ademhalen: Spanje heeft nieuwe bondscoach bekendgemaakt

Spanje was volop op zoek naar een nieuwe bondscoach. Vorige week werd Roberto Martinez duchtig aan La Roja gelinkt, nu hebben ze hun nieuwkomer beet. (Lees meer)


Dan toch een oplossing in de maak voor Henry Onyekuru? Topclub formeel: "We hebben de gesprekken met Everton opgestart"
Foto: © photonews

Dan toch een oplossing in de maak voor Henry Onyekuru? Topclub formeel: "We hebben de gesprekken met Everton opgestart"

Er zijn nog veel vragen bij wie er volgend seizoen voor Anderlecht gaat spelen en wie niet. Een huurling wilde alvast zeker niet blijven, maar er was nog geen oplossing voor hem met zijn moederclub. Of nu stilaan toch wel? (Lees meer)


Anderlecht en Dylan Lambrecth (25) gaan uiteen

RSC Anderlecht haalde begin 2017 Dylan Lambrecth naar de Belgische hoofdstad. De Brusselaars plukten de 25-jarige aanvaller weg bij RFC Luik. (Lees meer)


Luis Sinisterra, vorig jaar gelinkt aan Club Brugge, verhuist naar Feyenoord

Club Brugge trok vorig jaar aan de mouw van Luis Sinisterra. De Colombiaanse rechtsbuiten leek bij blauw-zwart de vervanger te worden van José Izquierdo. (Lees meer)


Ricardo Avila (AA Gent) is gegeerd door andere clubs

AA Gent leverde voor dit WK enkele internationals af. De Panamees José Luis Rodriguez wordt aan PSV gelinkt, maar ook een andere Buffalo is elders in beeld. (Lees meer)


STVV haalt vandaag binnen

De komst van de Spaanse verdediger Pol Garcia (23) hing al eventjes in de lucht, terwijl ook de 23-jarige Japanner Takahiro Sekine op weg is naar Stayen. Vandaag zouden de deals worden afgerond.


Nieuwe operatie voor Belgisch jeugdinternational Ismail Azzaoui: nakende transfer naar Jupiler Pro League-club valt in het water
Foto: © photonews

Ismail Azzaoui ziet transfer naar Cercle Brugge in het water vallen

Drama voor Ismail Azzaoui. De 20-jarige aanvallende middenvelder van VfL Wolfsburg leek op weg naar de Jupiler Pro League, maar die transfer gaat niet door. (Lees meer)


Pol Garcia en Takahiro Sekine op weg naar STVV

STVV blijft zich roeren op de transfermarkt. Als alles volgens plan verloopt, stellen de Kanaries weldra twee nieuwkomers voor. (Lees meer)


Anderlecht doet Lazar Markovic een riant voorstel om de winger opnieuw in huis te halen

Lazar Markovic weet nog niet wat de toekomst brengt. De 24-jarige Serviër kende een sterk seizoenseinde op huurbasis bij Anderlecht, maar de kans dat de winger terugkeert naar paars-wit lijkt klein. (Lees meer)


Het Turkse Besiktas wil WK-revelatie Nacer Chadli binnenhalen

Nacer Chadli imponeert op het WK en zal dankzij zijn sterke prestaties geen moeite hebben om deze zomer een transfer te realiseren. Aan interesse in de vleugelspeler geen gebrek. (Lees meer)


Tokelo Rantie moet Zinho Gano opvolgen bij KV Oostende

KV Oostende zag Zinho Gano vorige week naar KRC Genk vertrekken. Intussen hebben de Kustboys al een vervanger in het vizier. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties