Decompressie tegen Frankrijk? Roberto Martinez legt uit waarom hij daar bij de Rode Duivels absoluut geen schrik voor heeft

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sint-Petersburg
| 0 reacties
Decompressie tegen Frankrijk? Roberto Martinez legt uit waarom hij daar bij de Rode Duivels absoluut geen schrik voor heeft

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels pakten vrijdag uit met een historische wedstrijd tegen Brazilië. Voor deze stunt hadden de Belgische internationals jarenlang gewerkt.

De vraag is nu of de Belgen geen piek bereikten en er tegen Frankrijk een soort van decompressie zal optreden? "Daar heb ik geen schrik voor", was Roberto Martinez donderdag duidelijk op zijn persbabbel. "Een halve finale is een uniek moment in ieders carrière."

Martinez verwacht dat zijn manschappen nog eens kunnen uitpakken. "Dit is een mogelijkheid om nog beter te doen. Tegen Frankrijk moet je 90 minuten geconcentreerd zijn."

De wedstrijd tegen De Goddelijke Kanaries mag niet langer in het achterhoofd zitten. "In dit soort wedstrijden kan je niet het veld oplopen met het gevoel dat wat je tegen Brazilië deed je zal helpen. Dit is de perfecte wedstrijd om gefocust te zijn. Veel spelers delen kleedkamers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties