Eerste match, drie goals voor Santini: "Twee typische Santini-goals? Nee hoor..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kortrijk
| 3 reacties

Ivan Santini maakt indruk met drie goals bij zijn eerste match voor Anderlecht

Eerste match, drie goals voor Santini: "Twee typische Santini-goals? Nee hoor..."

Drie doelpunten in je eerste match voor Anderlecht... 't Is niet iedereen gegeven. Ivan Santini speelde het klaar met één heel mooie kopbalgoal, een binnentikker én één schitterende goal. De Kroaat heeft zijn rentree niet gemist.

"Het is ongelooflijk", opende Santini na de ruime zege tegen Kortrijk. "Ik bedank God, mijn maats, de fans... Dit is fantastisch voor mijn eerste match terug in België. Alle aanvallers leven om doelpunten te maken. Drie goals om te beginnen, dat is dus ongelooflijk."

Als de bal over de lijn gaat...

En dat tegen zijn ex-ploeg Kortrijk, waar hij twee seizoenen het mooie weer maakte. "Dat is mijn veld hier. Ik ken het heel goed en heb hier al veel doelpunten gescoord. Ik beschouw Kortrijk als mijn tweede thuis. Ik heb dan ook niet gevierd. Het is vreemd, want scoren is het belangrijkste gevoel voor een spits."

Zijn laatste was trouwens een echt juweeltje: druk zetten, bal afpakken en Kaminski lobben. "Die vierde ik niet omdat ik moe was. Dat die andere twee typische Santini-goals waren? Als de bal over de lijn gaat, is het typisch Santini", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties