Definitieve transfer naar Anderlecht en selectie voor Rode Duivels? Dimata reageert
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties

Landry Dimata (RSC Anderlecht) reageert op uitspraken van definitieve transfer en selectie voor Rode Duivels

Definitieve transfer naar Anderlecht en selectie voor Rode Duivels? Dimata reageert

Hij moet de topschutter en de nieuwe chouchou van het paars-witte publiek worden, Landry Dimata. De spits werd met grote verwachtingen terug naar België gehaald en 'the sky is the limit'. Nu reageert de speler zelf op de straffe uitspraken sinds zijn intrede bij Anderlecht.

Anderlecht haalde Dimata op huurbasis bij Wolfsburg, mét aankoopoptie. Of die op het einde van het seizoen gelicht wordt? "Ach, wat wil je dat ik daar nu al over zeg? Het seizoen moet nog beginnen."

"Alles zal ervan afhangen of ik er binnen tien maanden een goed gevoel bij heb of niet. Wolfsburg laat ik in ieder geval even voor wat het is. Ik ben nu het belangrijkst. Ik wil een goed seizoen draaien en vooruitgang blijven maken", blijft Landry Dimata nuchter in een interview met Het Laatste Nieuws.

Rode Duivel

De amper 20-jarige spits wordt zelfs al genoemd als toekomstige Rode Duivel. "Met de nationale ploeg ben ik nu ook niet bezig. Dat is te vroeg. Ik wil me weer amuseren en mijn steentje bijdragen voor deze mooie club." Vanavond kan Dimata zijn officiële competitiedebuut maken op het veld van KV Kortrijk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties